Az emberek miért csúfolják ki a másikat? Ettől jobban érzi magát az illető, ha valakit csúfol?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 21:46
11/15 anonim válasza:
Azért az is érdekes hogy mindenki leszólja azokat akik csúfolódnak hogy mekkora szemetek de mindig csak ezt hallom hogy más mekkora szemét --- hát ez nem csúfolódás és a másik emberre való beszólás?.... Annyit hallom ezt hogy mindig csak mások pletykálnak meg szólogatnak le másokat. Hát, mindenki csak magával foglalkozzon. Élje az életét és ha csúfolják is, gondoljon arra hogy a mást megszóló emberek a nyomorultak mert nincs ennél jobb dolguk =)
13/15 anonim válasza:
engem is csúfoltak az általánosban, a szemüvegem miatt, meg mittudomén mi miatt. akik csúfoltak, azok alig értek el valamit ahhoz képest, amit én. az intelligensebbje nem csúfolódott.
14/15 anonim válasza:
Gyakran feltettem magamban én is ezt a kérdést. De manapság mar rengeteg olyan ember van aki a mások szekálásában leli meg az örömét, de hogy hogy, arra meg nem tudtam rájönni.
15/15 anonim válasza:
Bűnről hallottál?
Az irigység és gőg,két nagy fő bűn,ami hajtja az embereket egymás ellen.Állandó versengés,egymásközti összehasonlitás.Ha a gyenge pontodat megismerik,akkor mint a K1-ben odarugnak.Nevezhető kárörvendésnek is,meg ahelyett hogy kölcsönös segitséget,szeretetet. gyakoroljanak,elitélnek és kicsúfolnak,ha valamivel nem vagy rendben.Könnyebb lenne segitsünk egymásnak viselni,hordozni terheinket.Egység vagy széthuzás?
Ezek az emberek nem Istent szolgálják és a szeretet parancsát.Nahát nem mindenki akar üdvözülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!