Az emberek miért csúfolják ki a másikat? Ettől jobban érzi magát az illető, ha valakit csúfol?
Van egy barátnőm, aki nagyon szép. Elég magas lány, és hiába szép a magassága miatt gúnyolták sokan a gimiben. Engem a fogaim miatt csúfoltak, aztán amikor megcsináltattam, pont azok akik gúnyoltak jöttek oda hozzám hogy "húú de szép". Undorítóak az emberek.
Ha majd esetlen egyetemre mész, egy komoly szakra, ahol azért megválogatják kiket vesznek fel,és bekerülsz egy jó munkahelyre,meglátod majd, hogy a magasan kvalifikált emberek nem ilyenek. Csak a b.nkó, tudatlan, parasztok művelik ezt.
Az ilyen emberek ezzel a viselkedéssel csak magukat minősítik. Ezzel akarják elhitetni mindenkivel, hogy ők milyen tökéletesek a többiekhez képest, így akarják leplezni a hiányosságaikat. Pedig van nekik bőven...
Engem még középiskolás koromban csúfoltak, mert "kövér" voltam (nem voltam kövér amúgy, csak nem deszka voltam, hanem nőies alakom volt).
Azóta eltelt 10 év, és a jelenlegi párom imád a nőies formáimmal együtt, és nem nagyképűségből mondom, de csomó haverja van, aki szívesen megszerezne magának, mert jó csajnak gondol. Ezen kívül a természetemet és a hozzáállásomat is szeretik.
Úgyhogy ne foglalkozz az ilyen idiótákkal, eljön még a te időd is, amikor meg irigykedni fognak rád, sőt biztosan már most is van olyan dolog, amiben te jobb vagy, mint ők, csak ezt még figyelmen kívül hagyják. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!