Van itt olyan, akit csúfoltak gyerekkorában? Mi miatt?
14 éves lány vagyok Szlovákiából....de magyar vagyok :)
Ahogy anyukáméktól hallom, régen teljesen más volt világ.
Most én kilencedikes vagyok, de a szúrkálódások, piszkálódások, csúfolódások kb. ötdikben kezdődtek.
Fridus, 1-4-en a legjobb barátnőm volt. De amikor jöttek hozzánk ötödikbe más faluból is tanulni, kerített magának egy másik legjobb barátnőt, Nikit.
Folyton piszkálódnak, és úgy érzem sosem lesz vége. Apukám polgátrmester, és emiatt is sok atrocitás ér. Pedig én tényleg NEM dicsekszem vele. Sokan csak két évvel azután tudták meg, hogy megválasztották. Becsszó!
...folytatás
Ma például tornaórán voltunk, röplabdáztunk, és Fridus egyik legjobb barátnője, Vanessza szándékosan úgy fejbe dobott, hogy még most is érzem a helyét. Legszívesebben elsírtam volna magam, de nem adtam meg nekik ezt az örömöt, mert nem érdemlik meg.
Következő órán meg fenyegettek engem és a barinőimet, hogy ebéden ne tudjuk meg, hogy mit kapunk majd tőlük....kiöntik ránk a levest, meg hasonlók. Ezt szerencsére sikerült megakadályoznunk.
Tudniillik, hogy azóta van 2 jó barátnőm: Domi és Tündi. Rájuk mindenben számíthatok, és mindent elmondhatok nekik.
Én midenkinek azt tanácsolom, aki ilyen gondokkal küzd, hogy találjon magának 1-2 jó barátot, és ne törődjön azzal, hogy mit mondanak vagy gondolnak mások. Sz*rja le magasról.
Én csak azt sajnálom, hogy sokáig hagytam magam megalázni, sőt még most is sokszor hagyom, és ezt nagyon rosszul teszem. De nem merek Fridusnak visszaszólni, mert az már csak hab a tortára, hogy az anyja ott tanít a mi sulinkban. :( ....ezért ő érzi magát nyeregben.
Engem csúfoltak/csúfolnak mert az alergia gyógyszerem miatt meghíztam és mert visszahúzódó vagyok!:(
De már megszoktam!:)
37/ ha csúfolnak akkor nevess te is, hogy ez amit mondtál, frankó, tettszik--
""De valami érdekesebbet nem tudnál kitalálni? ez már uncsi... olyasmit mint.. pl. én azt mondom rád..""
---és ekkor te is oda mondasz egy jelzőt... miközben jó nagyokat nevess Te is!---
""Érted már?"" --kérdezd meg a másikat aki csúfolt és nevess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!