Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van itt olyan, akit csúfoltak...

Van itt olyan, akit csúfoltak gyerekkorában? Mi miatt?

Figyelt kérdés

2012. szept. 23. 18:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Engem oviban azért mert,egy fiúnak tetszettem,akibe a többiek "szerelmesek" voltak.Néha azért,mert rövid fiús hajam volt.Igen,nagy értelem volt ezért csúfolni,lökdösni,de mély nyomott nem hagyott bennem szerencsére,de nem is emlékszek annyira.(:
2012. szept. 23. 20:08
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
a szeplős arcom miatt meg a bőröm sem volt túl szép,előnytelenül is öltöztem.természetesen ezzel mára már nincs gond..sőt..
2012. szept. 23. 20:28
 13/39 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a külső miatti csúfolódás hülyeség. Senki se tökéletes,meg javarészt nincs igazuk. Ha már belső miatt csúfolnak akkor ott van gond...
2012. szept. 23. 20:29
 14/39 halibel ***** válasza:
0%
Ja, hát meg csúfoltak strébernek, mert kitűnő vagyok. Pukkának, meg animefannak, meg japónak, mert animefan vagyok. Agresszívnak, mert hirtelen haragú vagyok. És azért is csúfoltak, mert mindig könyv van a kezemben...
2012. szept. 23. 20:34
 15/39 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként ha valkit érdekel eme rendkívűl ritkán ronda egyed (ez lennék én :D ), akkor itt egy kép rólam.

[link]

1. válaszoló voltam.

2012. szept. 23. 20:40
 16/39 anonim ***** válasza:
59%
Gyengébb idegzetűek inkább ne nézzék meg a képet :D
2012. szept. 23. 20:43
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Engemn csak ugy. Midig keresztbettek nekem a drága ovistársaim és oszttársaim. Egyzser betették a sálam és a sapkám a fiú oszt társam táskájába. Otthon meg jól leszidtak, hogy mirt vayok olyan ügyetlen. Emiatt durvultam el egy pciit, hogy verekedtem velük, de szerencsére mostmár nem. Jelen pillantaban megvagyok az oszt társaimmal elbesztélgetünk eyik közülük legjobb barátnőm, de azóta sem tudom elfelejteni hogy ők miket tettek velem és emiatt rossz gyerekkorom volt.
2012. szept. 23. 20:45
 18/39 anonim ***** válasza:
azért, mert én alacsony vagyok, de nem kicsit, majdnem a legalacsonyabb az osztályban. mindenki ezzel csesztet, hogy jaj észre se vett, mert olyan kicsi vagyok :/
2012. szept. 23. 22:00
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában kb. végig. Sokáig kövér voltam, kiálltak a fogaim, szemüveges és pattanásos voltam, borzalmasan öltözködtem, rövid, fiús hajam volt és jól tanultam. 6.-ban lefogytam, utána azzal csesztettek, hogy lapos vagyok.

Most: másfél éve van fogszabályzóm, már gyönyörűek a fogaim, nem sokára le is veszik. :) Kontaktlencsét hordok, néha szemüveget, mindkettő jól áll, de kontaktlencse-párti vagyok. Mellem nőtt valamennyit azóta, nem sokat ugyan, de anyum is későn érő típus volt, nem aggódom emiatt. Az alakomon szerintem van még mit javítani, de sportolok is emiatt (bár mások szerint nincs vele semmi baj). A hajam kb. váll alá ér 15 cm-vel, az öltözködési stílusom meg jobb, mint a volt osztálytársaimé. Most is jó tanuló vagyok, bár annyira most sem kell emiatt megfeszülnöm, ahogy régen sem kellett. :D Barátaim vannak (3 általánosból, azóta meg egy csomó), szoktam velük eljárni szórakozni, jól elvagyunk, de azért most is van 1-2 önértékelési problémám (pl. a mellem miatt néha kiakadok, és ha felszalad 1 kg, jobban hisztizek, mint más a 10 kg plusz miatt).

16/L

2012. szept. 23. 22:57
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Engem ugyan nem, de egy csomó osztálytársamat igen. Aki kövér, azt röfinek,meg zsírdisznónak hívják. Van egy lány, tényleg nem valami előnyös az arcszerkezete, őt egyszerűen halnak nevezik. Aztán van egy csaj eléggé furcsa gót stílussal, őt az öltözködése miatt nem bántják. Egy lánynak nagy, turcsi orra van, ő meg leundorítózzák(mondjuk őt én sem bírom, de én a személyisége miatt). Én sosem bántanék valakit a külseje miatt, de leállítani sem akarom a többieket, mert abból meg én jönnék ki rosszul, pedig én népszerű vagyok. Szóval elég hülye helyzet.
2012. szept. 24. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!