Van itt olyan, akit csúfoltak gyerekkorában? Mi miatt?
Egyébként ha valkit érdekel eme rendkívűl ritkán ronda egyed (ez lennék én :D ), akkor itt egy kép rólam.
1. válaszoló voltam.
Általános iskolában kb. végig. Sokáig kövér voltam, kiálltak a fogaim, szemüveges és pattanásos voltam, borzalmasan öltözködtem, rövid, fiús hajam volt és jól tanultam. 6.-ban lefogytam, utána azzal csesztettek, hogy lapos vagyok.
Most: másfél éve van fogszabályzóm, már gyönyörűek a fogaim, nem sokára le is veszik. :) Kontaktlencsét hordok, néha szemüveget, mindkettő jól áll, de kontaktlencse-párti vagyok. Mellem nőtt valamennyit azóta, nem sokat ugyan, de anyum is későn érő típus volt, nem aggódom emiatt. Az alakomon szerintem van még mit javítani, de sportolok is emiatt (bár mások szerint nincs vele semmi baj). A hajam kb. váll alá ér 15 cm-vel, az öltözködési stílusom meg jobb, mint a volt osztálytársaimé. Most is jó tanuló vagyok, bár annyira most sem kell emiatt megfeszülnöm, ahogy régen sem kellett. :D Barátaim vannak (3 általánosból, azóta meg egy csomó), szoktam velük eljárni szórakozni, jól elvagyunk, de azért most is van 1-2 önértékelési problémám (pl. a mellem miatt néha kiakadok, és ha felszalad 1 kg, jobban hisztizek, mint más a 10 kg plusz miatt).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!