Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van itt olyan, akit csúfoltak...

Van itt olyan, akit csúfoltak gyerekkorában? Mi miatt?

Figyelt kérdés

2012. szept. 23. 18:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
rosszul írtam: az öltözködése miatt bántják
2012. szept. 24. 15:24
 22/39 anonim válasza:
Sosem voltam dagadt kislany koromban,megis hús toronynak, meg hájbájnak csufoltak..azóta kicsit meghiztam...valahol elhittem és olyanná váltam... Hiába csufolnak, ne vegyétek fel, mindenki úgy szép ahogy van...:)
2012. szept. 26. 09:44
 23/39 anonim ***** válasza:

Amikor intézetbe kerültem 98 éves voltam és nagyon alacsony na és nagyon piros volt az arcom, mivel előtte nem sokkal megégtem az arcom a fejtetőig és a két karomfélig és a két kezem. Az intézetben mindenki magasabb, erősebb volt nálam és persze agresszívak is. Naponta vertek szinte esténként vagy az udvaron a egy másik alacsony növésűvel együtt. az osztály háromnegyede korban két-három évvel volt idősebb, mert abban az időben sok gyerek nem is járt iskolába. Az intézetben el kellett végezni a VIII osztályt.

Aztán én félre vonultam mindig kerülve a kötekedőket, mikor a tanulmányi átlagom mindig kitűnő lett és rendszeresen adtam a pad alatt a puskát akinek kellett-- attól kezdve senki nem bántott. Ötödiktől kezdve már csapatkapitány voltam. Ha azt mondtam csönd legyen akkor csönd lett mert tudták hogy akkor nem segítek többé semmiben. Igy válhattam erősebbé a nálam jóval magasabb fejlettebb lányoknál.

Nagyon fontos hogy soha nem szabad kimutatni azt hogy bánt a sértés-nevetni kell rajta, vagy soha ne lássák rajtad azt hogy Te bárkitől is félsz- a kötekedőket pedig el kell kerülni a szavukat a füled mellett engedd el, ne gurulj méregbe, mert az ilyesmitől vérszemet kapnak.

2012. szept. 26. 09:51
 24/39 anonim válasza:
Utolsó, ezt a 98 évest gondolom elég rendesen elírtad. :)
2012. szept. 26. 10:06
 25/39 anonim válasza:
100%
de még mennyire...nagyon kis vékonyka voltam, tehát a következő neveken szólítottak: csontrakéta, csontkollekció, elől deszka - hátul léc, és ami még eszükbe jutott. Illetve folyamatosan én voltam a céltábla, mert visszahúzódó voltam, nem a menőkkel lógtam és mert krónikus beteg voltam (és emiatt sok egyedi dologra volt szükségem). De tudod mit? Minden egyes szónak örülök, mert többek ezek vittek előre. Ma itt vagyok 25 évesen, tökéletesen egészséges vagyok, piszkosul jól keresek, imádom a munkámat. Annyit ehetek, amennyit akarok (és higgyétek el, inkább ruháznának, mint etetnének :). Még mindig vékony vagyok, de pont ott kerekedtem ki, ahol kell :) Míg ők még mindig a sulival és a testsúlyúkkal kínlódnak, nincs munkájuk vagy annyit keresnek, hogy abból semmire nem futja szinte. Ha visszamehetnék, mindent ugyanígy csinálnék, mert megérte :) Üzenem mindenkinek, akit valaha csúfoltak: soha ne adjátok fel! És higgyétek el, hogy ti is értékes emberek vagyok! :)
2012. szept. 26. 19:00
 26/39 anonim válasza:
előző voltam: *testsúlyukkal
2012. szept. 26. 19:01
 27/39 anonim ***** válasza:
igazad van 24/ beíró-- kimaradt a kötőjel 8-9 közötti III. elemista korban voltam
2012. szept. 26. 19:48
 28/39 anonim válasza:
100%
Engem is sokat csufoltak, pedig jo csaladbol szarmazom. Vekonyka voltam, de szep arcu. Mindig csinos ruhakat vettem fel. Hosszu szoke hajam volt. A sulyomon viszont nem tudtam valtoztatni, es mindenki csak azt vette eszre. Kukacnak, csontosnak, meg egyeb gonosz dolognak szolitottak. Nagyon bantott. Annyira, hogy 20 eves vagyok, es 2 eve kronikus betegseget talaltak bennem. Idegi eredetu. Az emberek a multambol nem tudjak, hogy mit tettek velem. Ha lesz gyerekem, figyelni fogok ra, hogy soha ne bantson senkit a kinezete miatt.
2012. szept. 27. 12:56
 29/39 anonim ***** válasza:
54%
mert vékony voltam a többiek meg disznók és minden kisfiúnak én jöttem be :D meg mert kicsi a cicim.. de azóta már a pasik nem így látják:D
2012. szept. 27. 16:26
 30/39 anonim válasza:
100%

Pápaszemesnek csúfoltak, a szemüvegem miatt az osztálytársaim. Sokat sírtam, szenvedtem miatta....

Megutáltam a szemüveget, és csúnyának éreztem magam a csúfolásoktól, aminek az lett a vége, hogy később nem hordtam szemüveget. Hiába nem láttam rendesen akkor sem hordtam a "rossz érzések" miatt.

2012. szept. 28. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!