Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Csak szerintem szánalmas a ha...

Csak szerintem szánalmas a ha valaki kockahas implantátumot csináltat?

Figyelt kérdés
szerintem szánalmas dolog hogy valaki munka nélkül akar elérni ilyen eredményt.

2012. szept. 9. 13:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
még annyit akartam hogy sebésznek megéri tanulni, a sok hülye önbizalomhiányos lusta hiú emberekből sok van akik képesek akár végletekig is elmenni de még akkor se elégednek meg egy életre hanem mégtöbbet akarnak, jó sokat lehet keresni az ilyen hülyékkel (most az életbevágó műtéteket hagyjuk)
2013. jan. 1. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is szánalmas ha a mütétre van pénze személyi edzőre és kondi bérletre is futja...
2013. jan. 1. 20:22
 13/13 legion válasza:
Én a nőket is elítélem,amiért kitömik a mellüket,mintha nagy lenne.Ne tömjék ki,növesszenek,vagy ha nem megy,akkor nem megy.Egy nő nem ítéli meg úgy a női mellett,mint egy férfi.És a kockahas implantátum is lealacsonyító.Nekem volt súlyfeleslegem,ledolgoztam,kemény munkával már vannak kicsi kockáim.....Kemény munka eredménye!
2013. dec. 16. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!