Csak szerintem szánalmas a ha valaki kockahas implantátumot csináltat?
Figyelt kérdés
szerintem szánalmas dolog hogy valaki munka nélkül akar elérni ilyen eredményt.2012. szept. 9. 13:18
1/13 anonim válasza:
az, ahogy műsegget, műmellet, műarcot.
2/13 A kérdező kommentje:
a mű mellet még meg értem mert azzal nem lehet mit csinálni de a kocka hasért lehet tenni...
2012. szept. 9. 13:29
3/13 anonim válasza:
Szánalmas, de nagyon. A többi mű izé is! Egy dolog viszont jó lenne: feltalálhatnák, hogy lehetne gerincet beültetni néhány féregnek, aki a vérünket szívja.
4/13 anonim válasza:
Nem csak szerinted...
Nagyon gáz, főleg hogy a mostani generációba ezt "táplálják", hogy így lehetsz csinos stb.
5/13 A kérdező kommentje:
én 15éves fiú vagyok de szerintem akkor is inkább szánalmas mint szép és én meg fogok dolgozni érte
2012. szept. 10. 14:50
6/13 anonim válasza:
Tényleg nagyon gáz mert nagy melleket nem tud kigyurni magából egy nő ezt teljesen megértem de ez hogy nem képes gyúrni akkor ne menjen már ezzel is sebészhez..
7/13 anonim válasza:
Csak azokat a dolgokat műttetném meg magamon, ha nem tetszenek, amiken magam nem tudok változtatni. Amit tudtam, már így is megtettem.
8/13 anonim válasza:
eléggé. Dolgozzon meg érte. Nem a pénzre gondolok.
10/13 anonim válasza:
hát igen ilyen az amikor a hiúság és a lustaság találkozik!
ez nagyon szánalmas! az implantátum egyrészt nem egészséges, másrészt egy idő után úgyis cserélni kell, harmadrész és ha hízik hozzá hogy fog kinézni? ráadásul annyira nincs összhang a testén, ha vki már jól úgy mint a képen kigyúrja a hasát a többi testrészét is edzésben tarja és máshova is nagyobb izmost növeszt vagy szálkásít, nem úgy mint ennél a férfinél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!