Túl széles az orrom meg lehet vékonyítani?
Sziasztok arra vagyok kíváncsi hogy a széles orrot meg lehet e vékonyítani?
És valaki leírná nekem hogy angolul hogyan keressek rá az jó lenne mert magyarul semmit se találtam.
Vagy Photoshoppal! ;)
Szerintem ne vékonyítsd meg! Az már nagyon gáz, ha egy kis orrvékonyításon múlik, hogy valaki megkedvel-e. Ezen nem múlhat! Nem fogod elérni azt a lelki hatást, amire vágysz, mert valszeg nem az orrod valódi szélessége mindennek az oka.
sminkkel! Kontúrozásnak nevezik a technikát. orr esetében ha az orr két oldalát sötéttebbre árnyékolod, mint a közepét, akkor keskenyebbnek fog tűnni. Vehetsz erre két alapozót - középre a világosabb, oldalra sötétebb vagy vehetsz broznert (nem csillámosat, fénylőt) és ecsettel oldalra felhordva. számos video van erről a youtubon, pl. elsőre ezt találtam, itt 5.49 nél kezdi a csaj. De pl gossmakeupartist nagyon jókat rak fel, megéri nézni és tanulni. És kiséreletezni. Elsőre nem fog menni, nem egyszerű, de ha elsajátítod - sokat segít.
Sziasztok tényleg nagyon vastag nem is áll jó meg olyan mint a négereknek.
Jah és a kérdésből kihagytam hogy fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!