Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Túl széles az orrom meg lehet...

Túl széles az orrom meg lehet vékonyítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok arra vagyok kíváncsi hogy a széles orrot meg lehet e vékonyítani?

És valaki leírná nekem hogy angolul hogyan keressek rá az jó lenne mert magyarul semmit se találtam.

2012. júl. 17. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Műtéttel de lehet hogy csak te látod nagynak az orrod
2012. júl. 17. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Vagy Photoshoppal! ;)

Szerintem ne vékonyítsd meg! Az már nagyon gáz, ha egy kis orrvékonyításon múlik, hogy valaki megkedvel-e. Ezen nem múlhat! Nem fogod elérni azt a lelki hatást, amire vágysz, mert valszeg nem az orrod valódi szélessége mindennek az oka.

2012. júl. 18. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
nose job vagy nose surgery angolul. meg lehet csináltatni azt is, de ha nem zavar nagyon, inkább ne vállald a sok macerát
2012. júl. 18. 18:16
 4/8 anonim válasza:

sminkkel! Kontúrozásnak nevezik a technikát. orr esetében ha az orr két oldalát sötéttebbre árnyékolod, mint a közepét, akkor keskenyebbnek fog tűnni. Vehetsz erre két alapozót - középre a világosabb, oldalra sötétebb vagy vehetsz broznert (nem csillámosat, fénylőt) és ecsettel oldalra felhordva. számos video van erről a youtubon, pl. elsőre ezt találtam, itt 5.49 nél kezdi a csaj. De pl gossmakeupartist nagyon jókat rak fel, megéri nézni és tanulni. És kiséreletezni. Elsőre nem fog menni, nem egyszerű, de ha elsajátítod - sokat segít.

http://www.youtube.com/watch?v=9iAwBSiSbTY&feature=related

2012. júl. 18. 19:14
 5/8 anonim válasza:
Évekig én is szélesnek gondoltam az orrom, de amióta kontaktlencsém van, nem szemüvegem, nem nyomja le az orrnyergemet, semmi bajom vele azóta. Nem vagy véletlenül te is szemüveges? :)
2012. júl. 19. 09:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok tényleg nagyon vastag nem is áll jó meg olyan mint a négereknek.

Jah és a kérdésből kihagytam hogy fiú vagyok.

2012. júl. 19. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor még inkább gáznak érzem, hogy így akarod megoldani, de te tudod.
2012. júl. 19. 23:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Miért gáz?
2012. júl. 23. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!