Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Görbe láb / széles csipő...

Görbe láb / széles csipő műtét helyett csontkovács?

Figyelt kérdés
valahol olvastam hogyha görbék a lábaim akkor nem kell azonnal a műtőbe szaladni csontkovács is segíthet rajta "pár" kezeléssel. Illetve nekem fiú létemre a csipőm is széles az O lábaim mellé, szerintetek lehetséges ezt csontkováccsal orvosoltatni? ha nem a széles csipőmre valamilyen műtét létezhet?
2010. jún. 21. 20:01
 1/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér nem azért széles a csipőm vékony vagyok!
2010. jún. 21. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt anatómiailag a lábad alakulásával a csipőd szélesedett.A fiukra a vékony csipö jellemzö a nökre a széles a gyerek kihordása miatt.A lábadon lehet tud segiteni csontkovács de ha nagy fokú az eltérés az már mutétet jelent.A csipöhöz ugy tudom nem nagyon nyulnak mert az az alsó részek függesztö öve és a gerinc is már ugy fejlödött.Minden esetre menj csak el csontkovácshoz.Semmit nem veszthetsz!
2010. jún. 23. 01:05
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi, akkor a csipő problémámra műtét se létezhet?
2010. jún. 25. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!