Fiúk szeretitek ha egy lány csípő csontja ki áll?
sokan vannak tudjátok, akik ha felzabálják a hűtőjük teljes tartalmát, akkor sem híznak egy dekát sem. Én az ilyen embereket szerencsésnek mondanám. Én is ilyen vagyok :) De szeretem, hogy akármennyit ehetek, mindig így fogok kinézni. Néha azért szívesen lennék nehezebb pár kilóval, pl amikor megjegyzik, hogy "téged nem etetnek?" meg hasonlók, de szerencsére ez ritkán fordul elő.
Kérdező! szerintem ugyanannyian szeretik a vékonyakat, mint azokat, akiken úgymond, van mit fogni. Fő az önbizalom :)
Nekem bejönnek a ropi-lányok. :) Kép esetleg? ;D
22F
ha ki áll-ha nem
nem tehetünk róla
a pasi meg ha emiatt nem szeret akk egy jó nagy fax
Minden normálalaktú embernek kiáll. Ha már egy pici has van és nemcsak színizom a popó/csípő oldalán, akkor is kiáll még valamelyest.
Magyarul ha valakinek az tetszik, hogy nem áll ki, az a ducibbakat szereti.
És aki csípi ha kiáll (mint én) az sem feltétlen a csontkollekciókra bukik, hisz a kiállás normális.
A soványra sikeredett emberek tetszenek, de az önmaguk által sovánnyá kreáltak=anorexiások nem.
ma 15:17: Az elsö válaszoló voltam.
Én se tudok semmitöl hízni, viszont a kérdezö elözö kérdését ismerve ahol azt írta, hogy fogyni akar ilyen testsúlyból is... elég egyértelmünek látszik, hogy anorexiára hajt.
Igen :) Nekem különösen tetszik Pink csípője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!