Titeket zavar, ha egy lánynak kicsit görbe a második lábujja, de egyébként mindig tiszta és ápolt?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem sajnos kicsit kalapácsujj-szerű a második ujjam a lábamon, és nagyon zavar. Mindig olyan sóvárogva nézem más lányok lábát nyáron, hogy milyen szépen áll nekik magassarkú szandiban, és sajnálom, hogy nekem soha nem fog. Kérlek, ne írjátok, hogy ez legyen a legnagyobb bajom, sajnos van nagyobb is, de ezt is meg szerettem volna kérdezni másoktól. Nem hiúságból, sajnos többen beszóltak már emiatt, és nagyon gátlásos lettem miatta, alig merek felvenni nyáron szandit, ha igen, inább laposat, hogy minél kevésbé legyen feltűnő. Nemet is kort is kérnék!2012. jún. 11. 00:04
21/25 A kérdező kommentje:
Ja, és mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2012. jún. 18. 16:54
22/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, egyáltalán nem visszataszító (:
Ne hallgass azokra, akik beszólnak Neked. Nyilván nem okoz nekik örömet semmi a nyomorúságos életükben, csak mások b*szogatása.
23/L
23/25 A kérdező kommentje:
Jaj, de örülök! Tökjó, hogy ilyen sok pozitívat kaptam! Köszönöm!
2012. jún. 19. 14:38
24/25 anonim válasza:
Jaj baba ettől vagy te gátlásos?
Amúgy simán ki lehet egyenesíteni ha annyira zavar.
25/25 A kérdező kommentje:
Gondolom, plasztikai műtéttel. Tudod esetleg az árát?
2012. júl. 23. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!