Titeket zavar, ha egy lánynak kicsit görbe a második lábujja, de egyébként mindig tiszta és ápolt?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem sajnos kicsit kalapácsujj-szerű a második ujjam a lábamon, és nagyon zavar. Mindig olyan sóvárogva nézem más lányok lábát nyáron, hogy milyen szépen áll nekik magassarkú szandiban, és sajnálom, hogy nekem soha nem fog. Kérlek, ne írjátok, hogy ez legyen a legnagyobb bajom, sajnos van nagyobb is, de ezt is meg szerettem volna kérdezni másoktól. Nem hiúságból, sajnos többen beszóltak már emiatt, és nagyon gátlásos lettem miatta, alig merek felvenni nyáron szandit, ha igen, inább laposat, hogy minél kevésbé legyen feltűnő. Nemet is kort is kérnék!2012. jún. 11. 00:04
11/25 A kérdező kommentje:
Bocsi, most nézem, hogy harmadik voltál :) Szóval köszi :)
2012. jún. 11. 10:23
12/25 anonim válasza:
Ha nem mondod, hogy mit kell figyelni és felteszed egy "Keresd a hibát!" képként, nem hiszem, hogy megtaláltam volna volna!
13/25 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni egy kicsit :) Úgy látom, csak én nagyítom fel a dolgot, mások észre sem veszik, vagy nem tartják fontosnak. Mondjuk a kép álló helyzetben készült, ha járok, egy kicsit jobban elmozdul az ujjam.
2012. jún. 11. 11:12
14/25 anonim válasza:
Teljesen normális, nézd meg Victoria Beckham vagy Katie Holmes lábát, na ott vannak problémák! Az a fontos, hogy ápolt legyen, a tiéddel meg semmi baj! Mások véleményére meg... ;)
15/25 anonim válasza:
Én csalódtam! Ahogy leírtad, már elképzeltem, milyen szörnyen girbe-gurba lábujjaid vannak, aztán tessék...ha nem mondod, hogy ezt kell figyelni, fel nem tűnik :)
Irány a szandál és élvezni a napsütést :) 23/L
16/25 anonim válasza:
Nem gáz. Egyetértek a többiekkel. :)
17/25 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! Köszönöm! :)
2012. jún. 11. 22:13
18/25 anonim válasza:
ugyan már ezen semmi gáz nincs, az én bal gyűrűslábujjam :) amúgy hosszabb mint a többi (kivéve a nagylábujjamnál), de begörbült a sorba :D csak ha kinyújtom, akkor látszik és nagyon vicces. én ezt nem szégyellem, sőt nagyon szeretem, hogy különleges a lábujjam :D inkább mutogatni szoktam, elég vicces :D
21/L
19/25 anonim válasza:
hát emiatt télleg ne nyavalyogj,ez kicsit se olyan rossz, mint ahogy leírtad...de ha zavar ne kenyd össze a körmöd feltünő lakkal, és hidd el senki sem néz majd arra...
20/25 A kérdező kommentje:
Nem nyavalyogtam, csak megkérdeztem, de köszi a választ!
2012. jún. 18. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!