Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Titeket zavar, ha egy lánynak...

Titeket zavar, ha egy lánynak kicsit görbe a második lábujja, de egyébként mindig tiszta és ápolt?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem sajnos kicsit kalapácsujj-szerű a második ujjam a lábamon, és nagyon zavar. Mindig olyan sóvárogva nézem más lányok lábát nyáron, hogy milyen szépen áll nekik magassarkú szandiban, és sajnálom, hogy nekem soha nem fog. Kérlek, ne írjátok, hogy ez legyen a legnagyobb bajom, sajnos van nagyobb is, de ezt is meg szerettem volna kérdezni másoktól. Nem hiúságból, sajnos többen beszóltak már emiatt, és nagyon gátlásos lettem miatta, alig merek felvenni nyáron szandit, ha igen, inább laposat, hogy minél kevésbé legyen feltűnő. Nemet is kort is kérnék!
2012. jún. 11. 00:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mutatsz róla képet? Nem hiszem hogy zavarna, mert inkább a combokat nézem, :P de őszintén válaszolok, ha megmutatod.
2012. jún. 11. 00:16
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Az jobban zavarna, hogy mint írod, emiatt gátlásos vagy.

Egy felszabadult csaj sokkal könnyebben ismerkedik, oldódik fel egy másik ember társaságában. Bárcsak mindenki elfogadná saját magát olyannak, amilyen, csupa mosolygós emberekkel lennénk körülvéve!

2012. jún. 11. 00:32
 3/25 anonim ***** válasza:
Én az a szerencsétlen lábfétises vagyok, aki még soha nem került közel egy lány lábához, így fogalmam sincs mit tudnék elfogadni és mit nem. Egyelőre, így nem tűnik elgogadhatatlan dolognak. Nekem is van olyan a testemen, amit nem tudok elfogadni és másokét nézem, hogy nekem miért nem lehet akár csak hasonló hozzá, ne pedig ilyen ami most van. F
2012. jún. 11. 01:07
 4/25 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam képet felrakni, de sajnos nem sikerült :( A napokban találkozok egy barátommal, aki vágja, hogyan kell, még nem csináltam, sajnos kicsit béndzsa vagyok ezekhez,de majd most megtanulom :)
2012. jún. 11. 02:13
 5/25 A kérdező kommentje:
Másodiknak: igen, lehet hogy el tudnám fogadni magam, ha nem kaptam volna rá megjegyzést :( De ezért is kérdezek meg másokat, hogy könnyebb legyen túllépnem ezen :)
2012. jún. 11. 02:15
 6/25 A kérdező kommentje:
Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm!Jöhet még!
2012. jún. 11. 02:15
 7/25 anonim ***** válasza:
01:07-es vagyok. Ha megírod privátban hol akadtál el, segítek.:)
2012. jún. 11. 02:22
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szintén én: [link]
2012. jún. 11. 02:45
 9/25 anonim ***** válasza:

Egy lánynak pont nem a lábujjait fogom nézegetni. Nincs lábfétisem:D Pláne így, hogy csak az egyik ujjadról van szó...

Magyarul, ha tetszenél, akkor ezt pont leszarnám:)

2012. jún. 11. 08:44
 10/25 A kérdező kommentje:

[link]

Jujj, remélem, most sikerült! :) Nagyon köszi a segítséget, első! :)

2012. jún. 11. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!