Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Használt már valaki Siluette...

Használt már valaki Siluette mellnövelő krémet? Műtét előtt szeretnék mindent kipróbálni ami esélyes!

Figyelt kérdés

#mellnövelő #feszesítő krém.
2012. máj. 23. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Aterzem a problemadat es gondolom, hogy miert szeretnel nagyobb melleket.

Fiatalon en is sokat gondolkodtam rajta hogy milyen jo is lenne egy mellmutet, amit akkor az anyagiak akadalyoztak meg. Hala istennek!!!

Ma mar maskepp latom magamat es a noi szepseget is.

Nem tudom, hogy a termeszetes gyogymodokban mennyire hiszel, ha egyaltalan ugy latod hogy gyogyitasra van szukseg, de ha igen az osztrogen termelodest igencsak elosegito cickafark tea tud ebben is segiteni.

Bar ugy erzem a te esetedben nem egeszsegugyi problemarol van szo!

Nem tudom, hogy arrol hallottal-e, hogy a jo sex-tol is no az ember melle egy ido utan.

Egyik baratnomnek pl volt egy baratja 4 evig, de a sexualis eletuk nem volt kielegito, a baratnom melle nem is valtozott, majd 26 evesen megismerkedett egy fiuval akivel "minden" rendben volt az agyban es nem hogy nott a melle de meg formasodott is!

/Egyebkent en is ilyesmit tapasztaltam a sajat eletemben./

Ugyhogy ha lehet szerintem semmikepp sem a mutet mellett donts, a normalisabb pasik meg kiabranditonak is talaljak a mumellet!

Sok sikert!!

2012. máj. 28. 14:34
 12/14 anonim válasza:
100%
Nem válaszoltatok a kérdésre! Használ vagy sem a siluette???
2012. máj. 29. 08:01
 13/14 anonim válasza:
19%
A krémnél van jobb módszer. Dörzsöld wc papírral, a seggednél is bevált.
2012. máj. 29. 14:29
 14/14 anonim válasza:
52%

Kutyus70

kedves paromnak is ez a velemenye a szilikoncickokrol.Pedig meg nem volt a kozeleben szilikoncici de annyira ellenzi.Es megkerdeztem rengeteg ismerosom mindenki azt mondta h a kis mellekre eskuszik.Mikor olvastam a valaszod elmosolyodtam :)

2012. jún. 16. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!