Használt már valaki Siluette mellnövelő krémet? Műtét előtt szeretnék mindent kipróbálni ami esélyes!
szia!
én már hasznaltam,annyi változás volt h valóban feszesebb lett.a krém 3-4 hetre elég,ha nem hasznalod pár nap és ismételten a régi.azóta már megmütettem magamszerencsére,más tényleg nincs.
Én vállalok mellnagyobbítást,garanciával, kézrátétellel! ;)
Amennyiben mégsem használna, vissza térítem a kezelés árát!! :)
Nemzetőrnek üzenném, hogy a kérdező kérdéséből egyáltalán nem derül fény arra, hogy miért is szeretne nagyobb melleket. Kinek a kedvére.. De van egy olyan érzésem, hogy magának szeretne tetszeni, mint a legtöbb nő, aki megműti a mellét. Szerintem nincs is ezzel semmi probléma. Az egészsége nem is fog rámenni, ha megbízható kezek közé kerül.
Viszont hasznos választ nem tudok adni, mert semmi ilyesmit nem próbáltam. Viszont a véleményem az, hogy csak a műtét használ.
Gondolom a mellek után majd a popsid következik, aztán a combikák... és természetesen egy kis szilikon az ajkakba is, hiszen most az a "menő", ha egy csajnak olyan ajkai vannak mint a paplan...
Mond, mi a bajotok nektek csajsziknak magatokkal, hm...? Miért akarsz nagyobb melleket? Annyira kicsik, hogy nem látszanak, vagy mi? Van Neked fogalmad arról, hogy RENGETEG pasi nem szereti a nagy melleket, és pont a kis alma cicikért van teljesen oda? (például én is közéjük tartozom, nem titok) Persze azt csinálsz a testeddel amit akarsz, hiszen a Tied. De úgy is mondhatnám, hogy úgy csúfítod el magadat ahogyan akarod. Hidd el, nem a méretek tesznek széppé és csinossá egy Nőt. És aki majd szeretni fog az éppen azért fog szeretni amilyen most vagy. És aki szeretni fog, az majd nem a szilikont akarja simogatni és csókolgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!