Vannak mellnövelő ételek? O. o Tudtok mondani párat?
xd
azért az egész alakomon nem szeretnék változtatni
1. fogsz két zsömlét
2. beleteszed a melltartóba
3. gyönyörködsz az eredményben
Plasztikai műtét hatását étellel nem fogod elérni. Sok nőnek gondja a mellmérete. Pedig bizony nem minden férfi bukik a nagy mellre. Van, akinek kifejezetten a kicsi tetszik. Szerintem a kis mell is tud nagyon szexi lenni. :-)
Bocs, kicsit többet írtam, mint amit válasznak vártál.
Max zsír intrabimbós bevitellel. :)
De pont itt szoktak hirdetni mellnagyobbítást - persze amikor kéne, nincs itt.
Közben megtaláltam, ide mutat:
Viccen kívül: jófajta sör, ami olyan "testesebb", minőségi, hagyományos sör. Naponta egyet nyugodtan meg lehet inni, alkoholmentes ugyanolyan jó. Német lányok átlagban nagyobb mellűek az európai átlagnál :) Szója, de csak kis mennyiségben egészséges. A zsíros ételekkel az a baj, hogy a vérkeringést tönkre vágják, ezért inkább mértékkel a zsírt. ( Nem étel, de: a szauna gőze viszont a melleknek nem tesz jót, megereszkedhetnek tőle.)
Nekem a fogamzásgátlótól nőtt, de közben rendszeresen masszíroztam is (egyszerű zsíros testápolóval, később Sunfleur krémmel), így lehet, hogy az is rásegített, 2 hónap alatt olyan fél centivel álltak előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!