Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Vannak mellnövelő ételek? O....

Vannak mellnövelő ételek? O. o Tudtok mondani párat?

Figyelt kérdés
Lehet h ez a kérdés nem nagyon isetartozik de nem tudtam máshova írni.... :$
2011. okt. 1. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Anyatej.
2012. máj. 22. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Hja, csakhogy a német lányok egyéb méretei is meghaladják az európai átlagot...

A kérdésre válaszolva: nem hiszem, hogy lenne ilyen étel. Azonban érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy valóban olyan fontosak-e a külsőségek, hogy ennyit aggódjunk miattuk. Az én testalkatom sem felel meg korunk 'szépségideáljának', sokkal inkább a szüleim testalkatának 'átlaga' - de ez engem kb. 12 éves korom óta nem érdekel.

2012. máj. 28. 10:57
 13/14 Balog Bianka válasza:
Nekem hagymát szoktak ajánlani,és be is válik.Naponta egyet nyugodtan megehetsz,mindegy milyen hagyma.Vagy az is jó ha lilahagymával kenegeted a melleidet.
2013. ápr. 21. 14:11
 14/14 Szasziíka válasza:

Igen vannak !! És az alakod sem kell elveszítened ^^

pl. természetes zsírokat fogyaszthatsz ételekben is amik nem a hasadra mennek :

tökmagolag, lenmagolaj,magolaj, kókuszolaj,

pl. fogyasz sok olajos magvat és halat, édesköményt,édesgyökeret, szóját mert ezek segítik és serkentik a cicidben lévő ösztrogén termelődését vagyis ha ezeket eszed 2-3 hét után nagyobbak lesznek :D

2013. júl. 21. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!