16 vagyok, hogy vegyem rá a szüleimet a mellplasztikára?
Már miért ne vállalná???
Unokanővéremnek, túl nőttek a kisajkai, azt is megcsinálták pedig 15 éves volt. Amerikában már 15 évesen csinálnak cicit, sőt még botox kezelést is.
Persze ettől függetlenül, én is várnék még pár évet vele.:)
Megfordítanám, aki "plázacica", azon feltűnő, ha plasztikáztat, mert ő maga teszi nyilvánvalóvá. Rólam pl kevesen tudják, hogy plasztikázva van a mellem.
Gyakorlatilag semmi mellem nem volt, ezért egy közepes méretű, kifejezetten természetes hatásút csináltattam.
Strandon, ahol jobban látszanak a mellek (mint télen pulóverben) eddig maximum olyan megjegyzést kaptam, hogy de jó genetikám van, szép kerekek. Amikor megmondtam, hogy ez nem a genetikámon múlik, hanem a sebész volt ügyes, mindenki elképed, hogy az kizárt, ez nem úgy néz ki.
Tapintásra se érezni, sokan csak akkor hitték el, amikor a heget megmutattam, az közelről látszik (halvány fehér vonal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!