16 vagyok, hogy vegyem rá a szüleimet a mellplasztikára?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 10:32
1/15 anonim válasza:
Szerintem várj vele 18-20 éves korodig. Vagy gyűjthetsz rá. Szerintem fölösleges és baromi drága :S. Nekem is kicsi a mellem ,de nem műttetném meg a felsorolt okok miatt. Egyébként is :még nőhet :)
2/15 anonim válasza:
18 év alatt orvos nem is vállalhatja hogy megcsinálja.
3/15 anonim válasza:
Vállalhatja, de csak szülői beleegyezéssel. Egyébként 16 évesen teljesen felesleges ezen agyalnod, mert még szinte biztos, hogy fog nőni. Majd huszonéves korodra elgondolkozhatsz rajta, most még ne :)
4/15 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ha te 16 évesen mellplasztikáztatni akarsz, akkor te annyira buta lehetsz, hogy inkább agyátültetést kellene végezni rajtad. 16 évesen, amikor még fejlődik a szervezeted... normális vagy???
5/15 anonim válasza:
BUTUS!
Még nőni fog tuti a melled..és sose ez számítson..hiába,ha a fiúk megnézik lehet a szép,kicsit nagyobb melleket,nem az alapján döntenek!
Ne akarj mellplasztikát.. így is biztos szép vagy,ne rondítsd magad el! (Legalábbis,szerintem ez az..nem kell mellplasztika!)
Amúgy,én is 16 éves lány vagyok,nincs is nagy mellem,de el tudtam magam fogadni..nem mellel kell hódítani! :) ;)
6/15 anonim válasza:
Sehogy. Még bőven nőhet, és amúgy is, csak extrém esetekben (extrém kicsi-extrém nagy) ajánlott
7/15 anonim válasza:
igazuk van az előttem szólóknak. 18 leszek, és én is gondolkodtam rajta, de még nőhet. állítólag 22 éves korodig nő a melled. még várj vele.
8/15 anonim válasza:
Kb. 24 éves korig fejlődik a szervezet. 16 évesen még iszonyat fiatal vagy, szerintem ha akarsz 19-20 éves korod előtt ne, de ha mégis 18 után felnőtt vagy, meg keresed rá a pénzt és megcsináltatod. Egyébként 17 évesen szülői beleegyezéssel meg lehet csináltatni!
9/15 anonim válasza:
18 alatt egy doki sem fog veled szóba állni
10/15 anonim válasza:
Ne mond már, mikor ismerősömnek 7 éve csinálták meg, akkor volt pontosan 17!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!