Volt vkinek hasonló esete? Mennyibe kerülne helyre tetetni?
neee orrplasztika...?
Szerintem egy fiúnak nem baj, ha ilyen az orra. lánynak igen, de fiúnak nem, van pár ismerősöm, akiknek szintén ilyen, de ezzel együtt is helyesek és nem zavarja őket.
Persze, ha annyira nagyon nincs önbizalmad miatta, és ettől jobban éreznéd magad, elmehetsz megműtetni (abban nem tudok segíteni, mennyibe kerül) De én azt mondom, fölösleges, hacsak nem látszik nagyon, hogy baleset árán lett ilyen és nem így születtél.
Első válaszoló , nem olvastad el a kérdést.A kérdezőnek balesete volt és deformált lett az orra de a baleset idején fiatal volt és nem műthették meg.
Szerintem 300.000-500.000 ft körül megcsinálják.
Dehogynem, én elolvastam a kérdést, de te úgy látszik, nem nézted meg a hivatkozást, amiben a nő orra egyáltalán nem vészes.
kérdező, vannak ismerőseim, akiknek nagyon is feltünő az "egyedi" orrformájuk, de nem mondhatni vészesnek, mert attól különlegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!