Kb. menyibe kerülne egy ilyen orrműtét?
15 évesen még semmiképpen sem csináltasd meg. Egyébként ha valakinek tetszel nem fogja érdekelni az orrod ha valakinek meg nem, megműtött orral sem érdekled majd.
+ Az előttem író jól mondta rengeteg fájdalommal jár, egyik ismerősöm aki megműtötte csak ennyit mondott, inkább még 2x szülök de orrműtétet soha többet.
megcsinálják ingyen, pontosabban betegkártyára. most mások oltogatni fognak, de ahogy ők mondanák nekem egy 'mezei fül,-orr,-gégész csinálta mind az orromat - 28.án volt a műtét - és a füleimet is - elálltak - és tökéletes lett mindkettő. fülemet 14 évesen csináltattam meg, most 16 vagyok. rengeteg bántást kaptam az orrom miatt, lelki sérüléseket szenvedtem de nem bántam meg h megcsináltattam.. :) elég fájdalmas az első pár nap, a többi kibírható, nekem a csontot is bántani kellett, de ugyanúgy meg lett emelve az orrom vége, ahogy te mondanád. nekem is horgas volt. most gyönyörű egyenes, bár még picit duzzadt, de közel sem annyira mint ahogy a neten nézegettem :) nem kell félni tőle:)
ahhoz h megcsinálják ingyen egy szemfüles és nagyon ügyes dokihoz kell menned, aki bevállalja, ritkakevés az ilyen, de akad. legfontosabb h ismerd meg a dokit, pontosabban érdeklődj h csinált e már hasonló eljárást, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!