Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Orrműtét vagy önbizalom növelés?

Orrműtét vagy önbizalom növelés?

Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek, az arcommal nincs különösebb problémám, a szemeim nagyok, a szám is természetesen telt, de az orromat ki nem állhatom. Olyan "néger típus" vagyok, szélesebb az orrom. A hosszával nincs gond, mert pont jó, viszont eléggé széles és úgy érzem mindig mindenki azt nézi. Pedig sosem csúfoltak miatta, nem szoktak megjegyzéseket tenni rá. Engem viszont nagyon zavar, sokszor nem merek a fiúk szemébe nézni és nagyon könnyen zavarba jövök. Tudom, hogy ha ezt az egy műtétet elvégeztetném, mást soha többé nem szabatnék át magamon. Viszont magabiztosabb lennék és boldogabb. a problémám az hogy nem tudom megéri-e? A műtétnek milyen kockázatai vannak, milyen szövődmények jöhetnek szóba? Még sosem voltam altatva ettől is félek. Létezik olyan hogy valaki nem ébred fel az altatásból, holott egészséges, fiatal? Van valakinek tapasztalata?
2012. jan. 20. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég elenyésző az esélye, hogy valami baj legyen. Állítólag rutin műtét lenne.

Megéri-e?

Ha úgy érzed, hogy sokkal jobban éreznéd magad, akkor igen. Ha nem vagy benne biztos, akkor nem.

2012. jan. 20. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem vagyok biztos benne és félek is eléggé a műtéttől. Vannak napok, amikor nagyon szépnek látom magam, máskor meg belenézek a tükörbe és csak a malacszerű széles orromat látom az arcomon, a szép részeket képtelen vagyok észrevenni. Emiatt már rosszkedvűen lépek ki az utcára és párkapcsolatom sincs egy hosszú ideje. Gondolom sugárzik belőlem az önbizalomhiány, sokszor félénk, visszahúzódó vagyok, nem mosolygok. Néha jobb lesz pár napra de mindig előjön újból ez a problémám..
2012. jan. 21. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám neked, hogy ha vannak olyan napok, amikor szépnek tartod magad, akkor azokra a napokra koncentrálj.

Várj még azzal a műtéttel:)

2012. jan. 21. 21:26
 4/5 Vadmeggy ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon széles "néger" orrom van, ami picit elrontja az arányokat az arcomon, de soha nem műtetném meg magam.

Van olyan lány aki bűnronda és annyi önbizalma van, hogy az már nevetséges. A szórakozóhelyek tele vannak ilyen lányokkal.

A másik véglet az, amikor valaki mindenképpen hibát keres magán akármilyen szép. Az orrod után is fogsz olyan testrészt találni, amivel nem leszel megelégedve. Gyűjtsd össze, hogy mi szép benned és próbáld meg ezeket kiemelni, ne a gyenge pontjaidat :).

20/F

2012. jan. 23. 01:49
 5/5 anonim válasza:

Szép arcom van, mégis az állam és az orrom nem tetszik. Próbálok minél előnyösebb frizurát és sminket készíteni. Vannak napok, amikor nagyon szépnek érzem magam, máskor ki sem jönnék a szobából:)

Viszont annyi műtétem volt már fiatal korom ellenére amit muszáj volt elviselnem, hogy soha nem feküdnék be műtétre ilyen miatt. Örülök, hogy jelenleg nincsen semmi bajom és az általam kifogásolt részeimmel élhetem az életemet. Örülj, hogy élsz és egy kis százaléknyi kockázatot se engedj a bajnak.

2012. febr. 7. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!