Mennyibe kerülne egy arccsont korrigáció (szív alakú arc)? Az államat pedig szeretném ha fél centivel kisebb lenne és ívesebb.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 19:24
1/7 anonim válasza:
Olyan 1 millió körül.Az arccsontodat implanttal lehetne megváltoztatni , úgy mint Madonnának.Az álladból csiszolnak egy kicsit.
2/7 anonim válasza:
de jó neked, h ez a problémád...
3/7 A kérdező kommentje:
ez van, így nem vagyok boldog:)
de még sok problémám van ezenkívül, nehogy azthidd:)
2012. ápr. 11. 13:10
4/7 anonim válasza:
És honnan tudod hogy úgy boldog leszel? Hiúságok hiúsága...
5/7 A kérdező kommentje:
Mert így nincs önbizalmam, félek, hogy senki se fog igazán szeretni.
2012. ápr. 23. 14:42
6/7 anonim válasza:
Figyelj, én sem vagyok egy szépség, de mitől lenne jobb nekem ha azért szeretnek mert szép vagyok? Nem vallom azt sem amit sokan hirdetnek, hogy "a belső miatt kell szeretni valakit", de legalább tisztában vagyok vele, hogy ki milyen ember, ha külső alapján ítél meg, ha csodaszép lennék valószínűleg egyetlen őszinte kapcsolatom sem lenne, így van egy, talán kettő, persze családon kívül... De ha úgy gondolod ettől jobb lesz, akkor csináld, csak ne hagyd hogy teljesen belemerülj ebbe a csapdába, ha megcsináltatod, rendben, de ne hidd hogy ettől szeretni fognak az emberek, illetve meg kell szabnod a határt, mert a végén azt veszed csak észre, hogy teljesen a külsőségeknek élsz... Az hogy valami tetszik mert szép, nem egyenlő azzal hogy szeretem is, vagy szeretetet érzek iránta...:) Sajnálom hogy a kérdésedre nem tudtam választ adni, de ezt el kellett mondanom. Üdv.
7/7 A kérdező kommentje:
:)
2012. ápr. 23. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!