Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Anyukák ti megműtettétek...

Anyukák ti megműtettétek magatokat? Ha igen mennyibe került?

Figyelt kérdés
A terhességem alatt 25 kg-t szedtem fel és megnyúlt a hasamon a bőr. Mennyibe kerül a korrigálása?
2012. márc. 31. 20:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem 14 hónapos a kisfiam. OKé, csinálom. Jó hogy ilyen pozitív válaszoló vagy! sok erőt adsz!
2012. ápr. 1. 17:43
 12/18 anonim válasza:
Örülök hogy elkezded vagyis hogy erőt adhattam a folytatáshoz és ami még segíthet vagyis nekem sokat segített egy fotó magamról mikor elkezdtem és rá két hónapra mikor megnéztem az akkori fotómat háááááááát mit nem mondjak elvoltam az eredménytől ragadtatva,és ha nincs erőm vagy túl fáradt vagyok megszoktam ám nézni ezt a képet és sok erőt ad,szóval még ezzel is inspirálhatod majd magad.Hajrá csajszi menni fog,képes vagy rá,és ha eltelt vagy 2 hónap majd írhatnál ide hogy milyen lett az eredményed:)))Tudod csak napi 5 perc hasazás!!!!!!!!!!:))
2012. ápr. 1. 17:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Oké! írok mindenképp! köszi
2012. ápr. 1. 18:00
 14/18 A kérdező kommentje:
kilóba is mérhető a fogyás?
2012. ápr. 1. 18:00
 15/18 anonim válasza:
3 hónap alatt -5 kiló,de nem csak a sport miatt mert ugye van hogy a zsírból izom lesz és nem mérhető kilóban de látható a tükörben szóval van mikor becsapós a mérleges dolog....én mióta belekezdtem nem eszem fehér kenyeret meg tésztát,amit tudok teljes kiörlésű lisztből csinálok és barna cukrot használok,szóval egy kicsi életmódváltás is kell ha kilóban is szeretnéd mihamarabb látni a változást:)ja és este 6 után nem eszek semmit de ha ezt esetleg nem is bírnád ki akkor is egyél olyat ami könnyű és abból se sokat:))
2012. ápr. 1. 20:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Azt kibírom, hogy nem eszek. Viszont a pénztárcám miatt nem engedhetem meg, hogy "egészségesebben" éljek! :(
2012. ápr. 1. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Én megműttettem.

-mellfelvarrás

-zsírleszívás

-hasplasztika

Meg volt még 3 amit hiúságból csináltattam:

-endoszkópos teljes arcfelvarrás

-teljes szemhéjplasztika

-kémiai hámlasztás

Nekem 3 gyermekem van és 43 éves vagyok.Tudom azokat amiket hiúságból csináltattam azok nem voltak annyira szükségesek de jobban érzem magam.Végre nőnek érzem magam újra és senki meg nem mondaná rólam mennyi idős vagyok.A terhesség kiszív minden tápanyagot az emberből ezért a bőr is hamarabb ereszkedni kezd , ezért kellett 40 évesen felvarratni az arcomat.

2012. ápr. 2. 12:16
 18/18 anonim válasza:
Elhiszem:(Hisz én sem mindig veszem meg ezeket a dolgokat,de mindegy is a lényeg hogy mozogj és ha a mérleg nem mutatja az eredményt akkor csak nézz a tükörbe!!!!!!!!:))Minden jót neked és legyél magadra büszke,te most is biztos szép vagy csak kicsit rá kell dolgozni arra hogy még szebb legyél és ehhez nem a szike kell;)
2012. ápr. 3. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!