Mivel töltessem fel a számat, ami szépen látszik és viszonylag maradandó?
Szilikonolajat semmiképp se. Akik azt mondják hogy milyen jó és semmi gond nincs vele, az eddig szerencsés volt, úgyis műtét lesz a vége az esetek 90 % -ában én úgy tudom.
Hyaluronsav egy jó dolog nekem is az van benne, nekem a Dr. Kovács András plasztikai sebész doktor úr töltötte fel, és elmondta hogy ez azért jó és rossz is egyben, mert felszívódik. Valóban ismételni kell, de vannak prémium anyagok ,amik 6-8 hóig tartanak, de vannak beugró anyagok ami két hónap alatt huss. Ő olyat nem használ. Viszont a felszívódás azért jó ,mert nem lesz késői szövődményed ,mint a tokosodás az olajnál, így tartósan lehet szép szájad a legkissebb rizikóval. Nekem ez fél évente ennyit megér. Keress rá a dokor úr munkáira, instán is fent van, és ha jól tudom az oxygen medicalban magánrendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!