Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mivel töltessem fel a számat,...

Selymesnyuszi kérdése:

Mivel töltessem fel a számat, ami szépen látszik és viszonylag maradandó?

Figyelt kérdés
Szeretném feltöltetni a szám de nem tudom mivel,mert olyat szeretnék ami látszik.Vékony a szám és látványosat szeretnék.Ajánljatok valamit....
2011. nov. 20. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen azthiszem. Már hallottam több embertől is hogy nemtul jó,ha szeretnéd akkor újra megkerdezhetem őket,csak már régebben beszéltem velük. De tudom hogy nemtul jó hidd el a hyaluron simán kis pici adag és jó orvos adja be...ez a legjobb. Énis ezt választom.sőt, akkor a legjobb, két ismerősöm is úgy csinaltatta magának meg a nőverem,hogy az orvos nem adott be előtte erzestelenitot,mert elvileg így szebben és termeszetesebben tudja megcdinalni. Egyetlen hátránya hogy eléggé fájdalmas de nagyon szép lett. Győzködöm magam az idopontomig hogy úgy csinaltassam:-)
2011. dec. 1. 20:20
 12/13 anonim válasza:
És ti hol/ kinél töltettétek a szátokat hyaluronsavval? a Medaid klinikán ( Blaha Lujza tér) járt már valaki? Ezt is el lehet rontani?
2012. jan. 28. 13:56
 13/13 anonim válasza:

Szilikonolajat semmiképp se. Akik azt mondják hogy milyen jó és semmi gond nincs vele, az eddig szerencsés volt, úgyis műtét lesz a vége az esetek 90 % -ában én úgy tudom.

Hyaluronsav egy jó dolog nekem is az van benne, nekem a Dr. Kovács András plasztikai sebész doktor úr töltötte fel, és elmondta hogy ez azért jó és rossz is egyben, mert felszívódik. Valóban ismételni kell, de vannak prémium anyagok ,amik 6-8 hóig tartanak, de vannak beugró anyagok ami két hónap alatt huss. Ő olyat nem használ. Viszont a felszívódás azért jó ,mert nem lesz késői szövődményed ,mint a tokosodás az olajnál, így tartósan lehet szép szájad a legkissebb rizikóval. Nekem ez fél évente ennyit megér. Keress rá a dokor úr munkáira, instán is fent van, és ha jól tudom az oxygen medicalban magánrendel.

2019. dec. 26. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!