Selymesnyuszi kérdése:
Mivel töltessem fel a számat, ami szépen látszik és viszonylag maradandó?
Figyelt kérdés
Szeretném feltöltetni a szám de nem tudom mivel,mert olyat szeretnék ami látszik.Vékony a szám és látványosat szeretnék.Ajánljatok valamit....2011. nov. 20. 17:39
1/13 anonim válasza:
hyaliuron sav azt a fajtát ami 5 évet kibír és arra figyelj hogy 1 ml-nél többet ne tetess bele szerintem.
2/13 A kérdező kommentje:
És tudod melyik az?Mi a neve?
2011. nov. 22. 16:40
3/13 anonim válasza:
én a hyarulonról pont azt olvastam h nagyon drága,és nagyon sok kell belöle,és kevesbe latszik.
az enyémbe szilikonolaj van,2 éve tart nem csomosodik,semmi baja.
elötte már nem tudom mivel volt,de az 4 évig tartott,a cucc benne.
meg ez ugy van h odamész dokihoz,és ő mondja milye van,nem te mondod a márkát.tölem is ezt kérdeztek h tartósat akarok vagy sem?mondom tartós,ok akkor ez.én hyarulonnal az arcomat töltettem,2 hónapig ha tartott.
4/13 A kérdező kommentje:
Én ngyon tartok a szilikontól.Annyi osszat hallottam róla már,nem nagyon mrem.Hol csináltattad amúgy?
2011. nov. 25. 14:49
5/13 A kérdező kommentje:
Tudnál csak a szádról egy fotót mellékeni?
2011. nov. 25. 14:49
6/13 Nagy Imola válasza:
Melyik az a hyaluron készítmény, amelyik csak öt év alatt szívódik fel?
7/13 Nagy Imola válasza:
Mi a vélemény a Remake nevű töltőanyagról?
8/13 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem ismerem :(
2011. nov. 30. 15:08
9/13 anonim válasza:
Huh én igen egyik ismerosünk beteg lett tőle... Nem igazán ajánlom:-S a hyarulon a legjobb , nagyon sok rokonomnak meg barátomnak azban, énis jövőre szeretnék rakatni az a legjobb. Felszívódik és ha kicsit raksz bele akkor természetesnek hát:-)
10/13 A kérdező kommentje:
A Remake nevű anyagtól lett beteg?
2011. dec. 1. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!