Milyen szemhéjtust vegyek, viszonylag olcsó kategóriában?
Figyelt kérdés
Ja és elég béna vagyok, szóval légyszi olyat írjatok amivel egyszerűen elkészíthető a tusvonal. És még egy légyszi írjatok árat is. :)2011. nov. 16. 14:19
1/3 anonim válasza:
Én kezdő vagyok tus-ügyileg. Még régebben vettem folyékony tust, de azzal sosem tudtam rendes vonalat húzni. Múltkor megvettem az Essence zselés tusát (700-800 Ft körül volt), és szerintem nagyon jó, könnyű vonalat húzni vele és nagyon tartós. Lehet hozzá ecsetet venni, az viszont nem vált be. Mindig irtó vastag lett a vonal, amit azzal csináltam.
2/3 anonim válasza:
Kallos
Nálunk 350 Ft az illatszerben, és tökéletesen megfelel, annyit biztos tud mint a nagy márkás, sok ezres tusok. A vonalhúzást meg csak gyakorlással fogod tudni megtanulni:)
3/3 anonim válasza:
Van ecsetes, es van filctoll-szerű. Én mind2-t vettem igy elsore, es a filctollassal tudok jobban bánni. Ahova tussal rajzolsz, ott elotte puderezni/szemhéjporozni kell a bőrt, hogy kesobb se folyjon el a tus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!