Lányok. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és van egy nagy problémám: egyáltalán nem vagyok magammal megelégedve, úgy értem sem az alakommal, sem az arcommal, a melleimről pedig ne is beszéljünk. Mit lehetne tenni, hogy ne "lógjanak" a melleim hanem szép kerek legyen? :S Plasztikai műtétről már gondolkodtam, de túl drága, és mivel még nincs önálló keresetem nem tudnám megműttetni :( Van valami ötletetek ez ellen? Csak normális válaszokat várok. Köszi
19/L
2011. nov. 12. 17:27
1/8 anonim válasza:
Edzőtermekben gondolom bármelyik edző tud neked ajánlani speciális gyakorlatokat a mellizom erősítésésre. De még az is fontos, hogy jó minőségű, azaz jól tartó, nagyon kényelmes melltartót hordjál, mert ha hanyagolod, akkor jobban lazulnak az izmok, és hamarabb lesz lógós.
2/8 anonim válasza:
Mellizom gyakorlatok, de viszont én hallottam már sok olyan esetről is, ahol a mell "lecsúszott" az izomról, és még rosszabb lett. Ajánlom, keress fel egy edzőt.
3/8 anonim válasza:
A felnőtt nők nagy részének lóg, tehát tök természetes. Felesleges ezen ennyit problémáznod, a pasi aki szeret így is nagyon fog téged imádni és boldoggá fogod tudni a testeddel és a melleiddel. Nekem eddig egy olyan nőm volt akinek állt mint a cövek, de neki kifejezetten kicsi volt. Senkinél nem volt probléma, hogy valamennyire lógott.
4/8 anonim válasza:
énis mellizomgyakorlatokkal tettem őket feszesebbé, plusz külföldről kaptam egy nagyon jó mellfeszesítő krémet, de nem tudom mi volt már a márkája mert kidobtam :S
21L
5/8 anonim válasza:
Semmilyen "mellfeszito" krem nem hasznal, meg akkor sem ha kulfoldi.
6/8 anonim válasza:
utolsó: attól még hogy neked nem használt, nekem hasznlhatott
7/8 anonim válasza:
Orulok neki, hogy bemagyaraztad magadnak hogy hasznalt. En nekem nincs szuksegem a kremre, igy nem kell bizonygatnom magamnak.
8/8 anonim válasza:
ja h nincs szükséged rá, így egy olyan dologról alkotsz véleményt amit soha nem is próbáltál. csak gratulálni tudok :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!