Baj van? Ugye nem mellrák?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, tegnap amikor fürödtem éreztem, hogy mind 2 mellemben van egy nagy csomó, vagy nem is tudom mi. Nagyon megijedtem, ugye nem kell kiszedni, vagy megműteni!2011. nov. 9. 09:39
1/5 Virág6 válasza:
12éves vagy.Most fejlődik a cicid.Biztos hogy nem rák.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz, akkor is szoktak kis csomócskák lenni a mellben, amik a menstruációval szépen el is tűnnek. Vagy ahogy az első hozzászóló írta, még bőven fejlődésben vannak a melleid, nem kell megijedni. De ha nem tudunk megnyugtatni, mondd el anyukádnak, és menjetek ez a háziorvoshoz.
3/5 anonim válasza:
Szerezz egy 8.-os biosz könyvet, vagy keress valami felvilágosítós honlapot.
Ez tényleg a fejlődés, nyugi. Nem kell leműteni a még ki sem fejlődött melledet. :D Gyerekeknél elég ritka az ilyesmi. ^^
Most egy ideig ilyen lesz, kicsit fájhat is, de legalább tudod, hogy történik valami veled, nő eszel!
4/5 anonim válasza:
Szerintem menj el a háziorvosodhoz és nézesd meg. Egyszer én is észrevettem egy csomót a mellemben, nem is olyan nagyon kicsit. Elmentünk az orvoshoz a biztonság kedvéért, és be volt gyulladva, amely ilyen kemény csomóként mutatkozott meg. El is mentem egy mammográfia vizsgálatra, ott ugyanezt mondták. Jegelnem kellett + egy krémet használni, szerintem mindenképp menj el. Ja és én is 12 és fél éves voltam, nekem is mindenki a fejlődésemre fogta, és hoppáré. :) Nem akartalak megijeszteni, csak a lényeg, hogy a biztonság kedvéért menj el az orvosodhoz. Remélem tudtam segíteni! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) már mondtam anyukámnak és elmentünk az orvoshoz is, azt mondta h még vissza kell mennünk. Nem mondta h miért :s
2011. nov. 10. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!