Az izzadásgátló golyósdezodorok használata tényleg elősegíti a mellrák kialakulását?
Egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet,hogy azok a golyósdezodorok amik aluminiumot tartalmaznak,mellrákot okoznak.Ahogy elnézem szinte mind tartalmaz,de ha így lenne,akkor miért vannak forgalomban!
Tegnap megkérdeztem a nőgyógyászomat,hogy igaz-e a feltételezés,és ő azt mondta hogy hallott róla de még nincs bizonyítva.
Vélemények?
nekem is mondták már
lehet benne vmi
de büdösen azért mégse járkálhatunk...
Gyakorlatilag minden, amit a boltban tudsz venni, ennivalót, magadra kennivalót stb. rákot okozhat ilyen-olyan kutatások szerint.
És ilyen olyan kutatások szerint vannak bizonyos termékek, amik biok, meg tiszták és fú de jók, és higyjük el, hogy elpatkolunk, meg megmérgezzük a lelkünk templomát, ha nem azokat használjuk.
Őszintén, ki nem szarja le? Addig a híve voltam annak, hogy majd milyen tudatosan élek, meg kizárom az ilyeneket az életemből, míg ki nem derült, hogy a baromi tudatosok közössége segíteni szeretne nekem a fogamzásgátló méreganyagaitól megszabadulni mindössze 8 hét alatt, mert amúgy annyi évbe telik míg szedtem stb stb.. Kb. 10 féle terméket kellett volna megvennem a kúrára, ebből csak az első kettőből a mennyiség 50ezer forintomba lett volna. A többi árának utána sem néztem, mert elborult az agyam. Akkor azt mondtam, hogy kapjátok be megyek a mekibe bezabálok egy menünyi mérget és folytatom a kristály cukros süti sütést, meg a hagyományos parfüm fújását és max elpatkolok rákba, de nem hagyom, hogy leszedjenek pénzzel ezek.
Egyik évben közlik, hogy jaj a barna cukor, meg a nádcukor meg a fsztudja mi a megoldás a nagyszerű, utána következő évben már az is rákot kelt, egyél nyírfa cukrot sok ezerért stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!