Mellrák utáni mellpótlás? Ajánlanátok kórházat, orvost?
bocs az offért.
nagyon sajnálom, hogy ez történt veled :(
L18
Úristen,szörnyű lehet ezzel szembesülnöd tényleg nap mint nap..Kitartást és remélhetőleg most már nem lesz semmi baj.
A témára válaszolva,egy plasztikai sebészt kéne felkeresned,vagy sebészetre vissza kell menni és ott rákérdezni,de pl Budapesten(nem tudom,hogy honnét írsz) elég sok kórházban van a sebészettel együtt plasztikasebészet is,ők tudnak esetleg ajánlani is orvost.A költség nem kevés,de azt hiszem ilyen esetben megérné azt a pénzt.A bőrt kitágítják,mellbimbót meg csinálnak gondolom zsírszövetből,de ezt a szakorovosok jobban megtudják mondani,hogy hogy megy ennek a menete.Persze olyan nem lesz mint az eredeti,de egész jókat össze tudnak hozni.Várós lista minimális szerintem,fájdalom meg műtét után a gyógyulásnál van,de szerintem el lehet viselni.Ápolónőként dolgozok,most kezdtem a szakmát,így annyira nem tudok válaszolni a dolgokra,de remélem azért valamit sikerült.
Sok sikert és leginkább kitartást!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!