Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ajánlanátok nekem orvost?

Selymesnyuszi kérdése:

Ajánlanátok nekem orvost?

Figyelt kérdés
Szeretnék mellnagyobbítást.És az lenne a kérdésem,hogy valaki tudna nekem olyan orvost ajánlani aki nagyon jó és lehet nála részletre fizetni.Nem hitelt szeretnék hanem részletfizetési lehetőséget.Kérlek segítsetek nekem.
2011. júl. 25. 08:57
 1/7 anonim válasza:
Elég baj ha már így indulsz neki hogy itt akarsz orvost keresni.. :/ menj be egy hozzád közeli klinikára..vagy még a háziorvosod is tudna ajánlani jó plasztikai sebészt.. biztos ismer...
2011. júl. 25. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Rengeteget érdeklődtem efelől.Voltam is konzultáción.Ha másnak van pozitív tapasztalata akkor már egy fokkl előrébb vagyok.Szerintem ha hallom és olvasom,hogy sikeres szép plasztikai műtétet végzett az orvos sokkal szívesebben megy hozzá.Szerintem ez nem "régen baj"....

Amúgy most arra vagyok kíváncsi ahogy a kérdésben említetem,hogy olyan sebészt keresnék aki RÉSZLETRE csinálja és ráadásul jó is....Köszönöm a választ....

2011. júl. 25. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudok egy nagyon jó orvost neve Pongrácz Péter ez az illető nagyon preciz higy nekem tudod?? :D a száma: 0625265120
2011. júl. 25. 20:38
 4/7 anonim válasza:
Első vagyok.. akkor bocsi... de te írtad akkor ki rosszul a kérdést... ha odaírod hogy már voltál több helyen de megerősítést vársz és véleményeket.. akkor már máshogy hangzik hangzik a kérdésed... szerintem írd ki újra és kicsit részletesebben.. mert így nem hiszem hogy sok választ fogsz kapni... egyébként van egy kis kapszula amit szoktak ajánlani mellműtét helyett. nekem bnőm is mellnagyobbítást akart.. de először kipróbálta a kapszulát és neki be is vált.. már 2 méretet duzzadtak a mellei.. ha nem akarsz giga változást akkor sztem te is próbálj először ki valami ilyesmit. egyébként hány éves vagy ha szabad kérdezni ? és mennyire nagy műtétet szeretnél ?
2011. júl. 26. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam így is lesz aki tud majd nekem segíteni.

23 múltam.Nem vagyok megelégedve sem a formájával sem a méretével.Nem szeretnék giga méretet,de azért látszódjon.Max 350 köbcentis implantátumot néztünk.

Mi a tapasztalata a barátnődnek?Milyen szert használ?Én nem nagyon hiszek ezekben.Sok mindenről hallottam,de én úgy gondoltam eddig,hogy ez lehetetlen.Várom a válaszod...

2011. júl. 26. 13:47
 6/7 KKKB válasza:
100%

Szia. A mellnövelő kapszulákat itt vehetsz és próbálhatod ki: [link]

és

[link]

Személy szerint én is kipróbáltam, 3 hónap után már kellett volna látszania a leírás szerint az eredménynek.. de nekem nem vált be...

De nem akarlak lebeszélni róla... költségtakarékos.. és lehet egy próbát megér.

Részletfizetést itt találtam:

[link]

én magam itt nem jártam, így nem tudom milyen léptékben lehet részletfizetést kapni... egy próbát megér...

de a véleményem, hogy ezt a kérdést bárhol felteheted.. ki tudja melyik orvosnak milyen lehetősége van.

Ha már mellnövelésen gondolkodsz, javaslom a saját zsírfeltöltést, mivel fiatal vagy gyerekvállalás előtt( ha van egy kis felesleged comb csípő has körül), hiszen nem akkora a vágás (kb. fél centis) és nem inplantátum.

Ezeket itt:

[link]

Nála jártam , de nem tudom, hogy részletben lehet-e fizetni.. előleget tuti kell. Dr. Ivanics György!(Budapest)

illetve itt is van:

[link]

Dr. Bajusz Huba (Szeged) van-e részletfizetés nem tudom...

Ezenkívül Esztergomban, Telkiben is megpróbálhatod.

Telki magánklinika... elképzelhető h könnyebben belemennek ilyen dologba... érdeklődni kell...

Ezenfelül Pécsett van még sajátzsír átültetéssel ilyen, de ott vágják a mellett, és ha pl hasról szedi le és ülteti cicibe... akkor az húzós nagyon...

Ezek a tapasztalataim.. még nem jutottam el a műtétig.. de készülök rá:)év végén meglesz a poci... jövőre meg a cici:)

Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni.

Mindenképpen kérdezz! érdemes:)

2011. júl. 28. 12:49
 7/7 anonim válasza:
Sztem az hogy kinél hogy válik be változó.. egy próbát szerintem mindenképp megér.. hátha..
2011. júl. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!