Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves vagyok, és a mellbimbó...

14 éves vagyok, és a mellbimbóudvaromon van egy pattanás. Nagyon félek! Ugye nem lehet ez mellrák?

Figyelt kérdés

vagy nem tudom mi ez...a családban már volt mellrák (nagymamám) és nagyon félek,hogy mi lehet ez....

[link] így néz ki..de mostanában már kisebb, néha visszahúzódik..Nem tudom mi lehet ez, de nagyon félek,és nem merek szólni senkinek......:(

2008. okt. 3. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Azonnal szólj anyukádnak,ő tudni fogja,kihez fordulj. Nem,ez nem valószínű,hogy mellrák,akkor a melledben éreznél egy csomót,és nem kivül. De! Bőrrák lehetne, bár minimális az esélye.Inkább egy begyulladt szőrtüszőre hasonlít,vagy tényleg egy pattanás. De mióta van ez neked? Jön belőle valami?

2008. okt. 3. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:
egy hete kb, vagy több..kinyomtam..vagyis aztvhiszem, akkor ilyen fehér genny jöttvki belőle:S azóta ilyen pirosas..
2008. okt. 3. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, de csinos vagy :-)

Ne idegesekedj - nem kellett volna nyomogatni, attól lett ilyen. De egyelőre nem veszélyes, csak menj el orvoshoz. Ő majd ad valami krémet, ami leviszi ezt a gyulladást. Addig meg ne piszkáld.

2008. okt. 3. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

Tévedés, hogy a mellrák kívül nem látszódhat!!!!!!!!

A csomó feletti bőrfelület is megváltozik. A betegség előrehaladtával nagyon is csúnyán (visszataszítóan) néz ki. Sajnos amikor látszik kívülről akkor sem mennek el vele orvoshoz. :(((((

Nem vagyok orvos, csak sejtem, hogy ez egy egyszerű bőrprobléma. Még 14 évesen (később is) jelenhet meg rajtad anyajegy, szemölcs. Ajánlom, hogy menj el orvoshoz (bőrgyógyász) és nézesd meg!

Egyáltalán: szokd meg, hogy nem parázni kell meg neten kérdezgetni, hanem 1. szólni anyunak és 2. orvoshoz menni!!!! Pont azért, hogy később is időben kerülj orvoshoz, ne akkor amikor már lerohad valamid! :((((

2008. okt. 4. 06:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sima pattanás. Hát, nekem is szokott lenni, de nem nyomogatom meg semmi, így hamarabb elmúlik. Ne aggódj, ez biztosan nem mellrák!
2008. okt. 4. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!