Ha nagyon nem tudnád elfogadni magad a külsődet, akkor mit tennél? Megműttetnéd magad?
nekem az orrommal és a számmal van leginkább gond.
ti mit tennétek?
kort és nemet is kérek köszi
megtudlak érteni.
a fogaimmal nekem is van bajom, a legszebb benne,hogy nekem is 100 ezren túli összeg lenne a fogszabályzó,mert már nem vagyok 18 éven aluli. szóval így tényleg rossz. nevetni én sem nagyon merek.
az orrommal annyi a bajom, hogy az orrcsontom túl nagy és ezáltal az orrom is nagyobbnak látszódik.
a szám meg vékony,túl vékony a fenti része.
Neked viszont sok szerencsét a műtéthez! Remélem sikerül, hogy jobban érezhesd magad.:) Te már eldöntötted, biztosan jobb lesz utána minden.
Én megműttettem az elálló füleimet. Állandóan cikiztek miatta, még felnőtt koromban is. Évekig hezitáltam, végül 34 éves koromban rászántam magam a műtétre. Nem bántam meg. Úgy gondolom, ha valaki megműtteti is magát, attól még ugyanaz az ember marad. Én is ugyanaz maradtam, aki voltam, csak végre normálisan állnak a füleim.
36/F
Ha lenne rá lehetőségem(pénz),és tudnám 100%-ra az orvostól,hogy olyat csinál,amilyet én PONTOSAN szeretnék,akkor én is mennék mint a huzat plasztkáztatni:)
-a felkaromon kb 10cm bőr(háj is lóg),pedig nem vagyok túlsúlyos...ezt izmosítani sem lehet már,attól sem tűnne el..
-a mellem is megműttetném,már 10 éve szeretném,de ettől félek,hogy nem olyan lenne,mert 1000 fotóból csak 1 tetszik,amiket láttam műtött mellekről..
-fogszabályzó nekem is kellene,viszont nekem nem külső,hanem belső,ami 1,5millió forinttól kezdődik...Úgyhogy marad az álmodozás.Lehet fogszabályozó helyett,csak az első pár fogam,ami látszik fogom lekoronáztatni(de azt is csak külföldön,mert Mo-n még nincs is az a technika sajnos...),hogy szebb legyen a mosolyom.
"-a felkaromon kb 10cm bőr(háj is lóg),pedig nem vagyok túlsúlyos...ezt izmosítani sem lehet már,attól sem tűnne el.. "
Bocs, hogy megkérdem, de mitől lett ilyen?
(Csak mert nekem is ez a bajom. Jó, nem vagyok sovány, de másnak, aki ilyen alkatú, normális a karja, nekem meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!