Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha nagyon nem tudnád elfogadni...

Ha nagyon nem tudnád elfogadni magad a külsődet, akkor mit tennél? Megműttetnéd magad?

Figyelt kérdés

nekem az orrommal és a számmal van leginkább gond.

ti mit tennétek?

kort és nemet is kérek köszi

2011. szept. 3. 21:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem éveken át az orrom volt a keserűségem, meg a fogaim, most sem szeretem őket. Na meg a mellem is kicsi, de az nnyira em zavar, még. Az orrom, mert széles, amikor nevetek akkor még szélesebb. A fogaim kicsit kapák, emigy maga a fogsorom szép lenne,a lentiek meg összekuszálódtak amikor kinőtt a bölcsfogam. De nincs még erre sem pénzem, 600 Eu lenne a két fogszabályzó,de nem telik rá pedig dolgozom, de elmegy másra (havi 40.000), ami épp szükséges. Ezek miatt nem merek sem nevetni, sem mosolyogni, ha mégis, akkor folyton takargatom az arcomat.. Én sem szeretek emberek közt lenni ezek miatt de valami nem akarta hogy végleg depibe süllyedjek el-kaptam egy olyan munkát, ahol emberekkel dolgozom, igy nem tudok elzárkózni :). Ha ez nem lett volna, szerintem egyáltalán nem járnék emberek közé. Másik meg a hugom, ő nagyon szép, 7 évvel fiatalabb, mint én. Már itthon is ugy érzem magam, mint egy defekt. De tanulok is, két hobbym is van amikre sok időt szánok (zene és rajz), és ha ezekkel sikerülne valamennyire kitörnöm ebből a pénztelenségből, akkor jöhetnek majd a műtétek is, mind, sorra, ami csak (nagyon) nem tetszik én megcsinálom, nem érdekel semmi.
2011. szept. 4. 08:43
 12/21 A kérdező kommentje:

megtudlak érteni.

a fogaimmal nekem is van bajom, a legszebb benne,hogy nekem is 100 ezren túli összeg lenne a fogszabályzó,mert már nem vagyok 18 éven aluli. szóval így tényleg rossz. nevetni én sem nagyon merek.

az orrommal annyi a bajom, hogy az orrcsontom túl nagy és ezáltal az orrom is nagyobbnak látszódik.

a szám meg vékony,túl vékony a fenti része.

Neked viszont sok szerencsét a műtéthez! Remélem sikerül, hogy jobban érezhesd magad.:) Te már eldöntötted, biztosan jobb lesz utána minden.

2011. szept. 4. 10:21
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én megműttettem az elálló füleimet. Állandóan cikiztek miatta, még felnőtt koromban is. Évekig hezitáltam, végül 34 éves koromban rászántam magam a műtétre. Nem bántam meg. Úgy gondolom, ha valaki megműtteti is magát, attól még ugyanaz az ember marad. Én is ugyanaz maradtam, aki voltam, csak végre normálisan állnak a füleim.

36/F

2011. szept. 4. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát... 19 évesen lóg a bal felkarom, a mellem (és nem azért mert nagy). SZERINTED?:D Mint a huzat. Mondjuk meg is fogom. Jövőre végzek a sulival, ha nem jön össze egyből az egyetem - bár nagyon remélem, hogy összejön -, akkor kimegyek Németbe dolgozni egy évre, és összeszedek annyi pénzt, hogy a melleimet megműttethessem. Ha összejön, és bent maradok... hát akkor ez még messze lesz.
2011. szept. 6. 21:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra várok hogy összegyűljön a pénz, és el is kezdek plasztikai sebészt keresni... Egész idáig megkeserítette az orrom az életem, de ennek véget vetek. Soha nem volt miatta önbizalmam és folyton b@szogattak vele. Semmi a világon nem tudna eltántorítani attól hogy megműtessem.
2011. szept. 15. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha télleg nagyon gáz lenne ,ami nem csak szerintem az,hanem már szembetűnő akkor mint a huzat,persze ha lenne rá lehetőségem. 18/f
2011. szept. 16. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha lenne rá pénzem, biztosan. Sok minden van, amit gyűlölök magamon.
2011. szept. 18. 16:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha lenne rá lehetőségem(pénz),és tudnám 100%-ra az orvostól,hogy olyat csinál,amilyet én PONTOSAN szeretnék,akkor én is mennék mint a huzat plasztkáztatni:)

-a felkaromon kb 10cm bőr(háj is lóg),pedig nem vagyok túlsúlyos...ezt izmosítani sem lehet már,attól sem tűnne el..

-a mellem is megműttetném,már 10 éve szeretném,de ettől félek,hogy nem olyan lenne,mert 1000 fotóból csak 1 tetszik,amiket láttam műtött mellekről..

-fogszabályzó nekem is kellene,viszont nekem nem külső,hanem belső,ami 1,5millió forinttól kezdődik...Úgyhogy marad az álmodozás.Lehet fogszabályozó helyett,csak az első pár fogam,ami látszik fogom lekoronáztatni(de azt is csak külföldön,mert Mo-n még nincs is az a technika sajnos...),hogy szebb legyen a mosolyom.

2011. szept. 27. 01:49
 19/21 anonim ***** válasza:
ja utolsó vagyok,24n
2011. szept. 27. 01:49
 20/21 anonim ***** válasza:

"-a felkaromon kb 10cm bőr(háj is lóg),pedig nem vagyok túlsúlyos...ezt izmosítani sem lehet már,attól sem tűnne el.. "

Bocs, hogy megkérdem, de mitől lett ilyen?

(Csak mert nekem is ez a bajom. Jó, nem vagyok sovány, de másnak, aki ilyen alkatú, normális a karja, nekem meg...)

2011. szept. 27. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!