TB-re hogyan lehet? Hasplasztika.
Figyelt kérdés
Hormon miatt anyagcserezavarom van amit tudnak gyógyszeresen kezelni. A gyógyszertől helyreállt az emésztésem és sikerült megszabadulnom a súlyfeleslegtől ami lógó hasat és ronda megereszkedett bőrt hagyott maga után. Mivel orvosilag bizonyított rendellenességem van, a TB-nél ki lehet járni az utat, hogy a hasamról leszedjék a bőrt? Ha igen akkor hogyan?2011. jún. 27. 02:14
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. jún. 27. 10:15
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom azóta sikerült e már megtudnod valamit, már az is lehet azóta túl vagy a műtéten. Nekem is lesz egy hasplasztikám. Nekem csak annyit kellett tenni, hogy a háziorvosomat megkértem, hogy igazolja, hogy hány kg voltam a fogyókúrám előtt és hány kg vagyok most. Ezzel a papírral megkerestem egy plasztikai sebészt, kiadott egy csomó vizsgálatkérő lapot, ezzel visszamentem a háziorvoshoz, még folyamatban vannak a vizsgálatok, ha minden eredményem meg van akkor kell ismét menni a plasztika sebészhez illetve az altatóorvoshoz és ha minden okés akkor ez után következhet a műtét.
Nálad mi újság? Hogy haladsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!