70 kg-ot fogytam egy év alatt. Nemsokára hasplasztika műtétem lesz TB-re, mivel nagyon megnyúlt a bőröm. Szerintetetk kb. hány kg bőr, zsír távolodik majd el a műtét során?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 14:55
1/8 anonim válasza:
Hát vagy 5-6 kiló biztos.. ha nem több.
2/8 anonim válasza:
Biztosan többet 5-6 kg-nál, lehet hogy még 10-et is.
3/8 anonim válasza:
De jó! Ha valaki meghízik, mert zabál, és lusta mozogni (persze gondolom a kérdező genetikailag ilyen/gyógyszertől hízott meg/betegség miatt lett kövér stb.); és utána még a mi adónkból fizetik ki neki a több százezres műtétet, szuper!!
4/8 A kérdező kommentje:
kedves troll!
egyrészt az én adómból is.
én is puffoghatnék például, hogy nem dohányzom és a tüdőrákosokat kezeli az egészségügy, vagy nem eszem húst, és az állam felesleges milliókat öl a vágóállatok húsánsak minőségvizsgálatába. a sort lehetne folytatni a végtelenségig.
2011. júl. 3. 22:14
5/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Írtam Neked privátot, kérlek válaszolj!
Köszönöm! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves Bigyu!
A TB általában a nagy mértékű fogyás után támogotja a hasplasztikát, amit tud igazolni az ember orvosi papírral. Nem elképzelhetetlen, hogy mást is megcsinálnak, ha valóban indokolt orvosilag, akár pszichiátriai, vagy pszichológusi szakvéleménnyel is.
Nézd meg ezt az oldalt, nem vesztesz semmit, ha megérdeklődöd....
2011. júl. 4. 08:51
8/8 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hány kiló zsírt/bőrt távolítanak majd el a lényeg hogy az eredménnyel elégedett legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!