Krafcsikné Gyöngyi kérdése:
Oep által finanszírozott mell, ill. hasplasztika lehetséges?
Figyelt kérdés
Debreceni vagyok és gőzöm nincs,h hol induljak el,h ezeket elintézzem!Utánna néztem a neten és létezik ilyen,h támogatja a TB. Van 2 gyerkőcöm a hasam lóg szóval nem az,h kövér vagyok vagy ilyesmi hanem lóg a hasam és túlórázhatnának rajtam egy kicsit,természetesen támogatással mert nem bírja a pénztárcám viszont lelkileg egyre rosszabbul érzem magamat!2011. máj. 1. 16:33
1/1 anonim válasza:
A mellplasztikát csak abban az esetben finanszírozzák,ha túl nagyok a ciciid és ezáltal fáj a hátad és a gerinced, tehát csak a mellkicsinyítést. Szépészeti beavatkozást nem csinálnak TB támogatással és ez valahol érthető is szerintem. Megértem a problémád,engem is a jövő héten műtenek mellplasztikával potom 700ezerért. 2.5 évig szopizott a kisfiam,eltűnt a mellem,nincs zsír,nincs mirigyállomány,az A-s kosarú melltertóban elveszik a mellem. Terhesség előtt B-C kosarú melltartót hordtam :).
A hasammal szerencsére nincs gondom,ha nincs pénzed rá,akkor sajnos meg kell barátkoznod vele,mert azt sem finanszírozza senki. Rengeteg hasizom erősítő gyakorlattal,feszesítő krémmel és megfelelő étrendel sokat tudsz javítani rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!