FIÚK ti elitélitek a MŰmellet?
Kedves 69%-os (nem az uccsó,hanem az előző, mert neked cicid van, ahogy mondod) :D
Szóval, szerintem teljesen igazad van. Hagyjad az ilyen véleményeket, akik egyből ordenáré módon lekiabálnak, attól ilyen agresszívek, mert egész nap a tükör előtt bőgnek, és nem bírják elviselni, hogy valaki természetesen is szépnek születhet. Hadd operáltassák magukat, hagyd őket, ez úgyis egy véget nem érő harc... majd rájönnek, hogy betegek, mert torznak látják magukat...ezért már a lelkük és a viselkedésük is torz lesz...lásd a válaszolót, aki szerint az igénytelen, aki úgy szép, ahogy van...
:D Szövegértés, Drága utolsó válaszoló... Szövegértés... Már általános iskolában elsajátítható képesség... :) Jó, igaz... Kell hozzá némi intelligencia is... És,akiből ez hiányzik; annak nehezen megy... Úgyhogy elnézem Neked! :)
Direkt kiemeltem a végén, hogy NEM A MÉRETTEL van a gond, hanem azzal, hogy nem kell a másikat degradálni csak azért, mert plasztikáztat. És általában azok szólnak le másokat, akiknek önértékelési problémáik vannak. Milyen érdekes, hogy a plasztikázott Nők soha nem oltogatják' a kisebb méretekkel rendelkező lányokat :O Talán pont azért, mert Ők elégedettek magukkal, és nem foglalkoznak azzal, hogy a másik hogy néz ki... Akkor kinek is számít a külső? Ki ítél külső alapján? Kérlek szépen... Plasztikázatlan állpotomban is nyertem szépségversenyeket... És maximálisan elégedett voltam magammal :) De, hogy nekem jobban tetszenek a nagyobb méretű mellek, mint az enyémek voltak, az megint az én dolgom. Valakinek a BMW tetszik, valakinek a Suzuki... És? Az egyik ebbe ül bele, a másik meg abba...
7 éve párkapcsolatban élek, és minden időmet a Párommal töltöm. Egymás nélkül még ismerősökkel sem találkozunk. Ő az első!!!Főzök, mosok, takarítok... Valóban olyan személyiség lehetek, aki egész nap a tükör előtt álldogál. :D Nekem nem kell belenéznem a tükörbe ahhoz, hogy tudjam, hogy gyönyörű vagyok. :) Ugyanolyan szép vagyok smink nélkül, kócosan, mint "jólmegcsinált állapotban". Nem véletlenül van ennyi díjam, szalagom, koronám. :) De biztos elégedetlen vagyok magammal. :)
És elég árulkodóak a soraim is... Képzeld; még okos, művelt, intelligens, kifinomult, tanult is vagyok :O
A végére kicsit elragattattad magad,nem gondolod?XD
...
Nem gondolom... :)
Ilyen eredmények után, plusz egy ilyen diplomával a zsebemben szerintem evidens, hogy így vélekedek magamról. Sokan azt hiszik, hogy a szépség egyenlő butasággal. Hát nagyon nem. És valóban; nem vagyok egy szerény típus. De inkább úgy mondanám, hogy nem vagyok álszent. Minden Nő szép. Minden Nőben van valami, ami csodáddá teszi. Nem fogom eljátszani a mártírt, amikor tisztában vagyok az adottságaimmal.
Ha úgy gondolod, hogy a Te dolgod az, hogy mit csináltatsz a melleddel, és annyira okos, valamint intelligens vagy, miért kérkedsz idegenek előtt a tulajdonságaiddal, meg a diplomáddal, majd miért szúrod le őket, hogy ugyan, mi közük van a melledhez, amikor előtte közhírré teszed, hogy megcsináltatod őket?! Szerintem ez szánalmas.
Kíváncsi lennék, melyik szépségkirálynő vagy, de komolyan, mindenféle rosszindulat nélkül. Én speciel örülnék, ha dobnál egy linket magadról (gondolom, ha elértél komoly eredményeket, csak fent van valahol a neten). Nem azért, hogy fikázzalak, komolyan.
Egyébként, a szépség, az nem erény. Azért nem megdolgozol, ideális esetben ezt kapod. Szép dolog, hogy van önbizalmad, de ez nem a Te érdemed, hanem a génjeidé, valamint, nemsokára a plasztikai sebészé.
A diploma megint egy más téma, ebbe most inkább nem mennék bele, lehet, hogy ez neked nagy dolog, hogy van, de kb. az ország háromnegyede diplomás, meg egyáltalán, hogy jön ez ide?! Kit érdekel ez most? Nekem is van, és? A diplomához nem (csak) agy kell, hanem popó is (ideális esetben az is szilikonos),vagyis akarat, hogy leülsz és tanulsz.
Legyél büszke magadra, igazad van, ha tényleg okos is vagy, meg szép is.... azonban ez már kicsit kezd átcsapni önimádatba... arc nélkül, egy fórumon... ráadásul elég agresszívan is válaszolgatsz. Ez nem intelligens emberre vall.
Agresszívan? :) Azt hiszem, hogy nem vagy tisztában a fogalmak jelentésével. Az agresszivitás apró jelét sem tapasztalhattad a soraim között, mivel sajnos' ezen tulajdonsággal nem rendelkezem.
Leírtam a véleményem, és felvázoltam ,hogy miért nem kellene külső alapján ítélkezni. Mert attól, hogy valaki kívülről szép, és másabbak az igényei(jelen esetben pl nagyobb mellekre vágyik), attól nem buta, nem tanulatlan, nem egy pasik társaságát elég sűrűn kereső Nőszemély, és a többi ilyen jellegű megjegyzések sem azonosíthatóak Vele.
Igen, természetesen rengeteg képet, videót láthatsz Rólam, de Te is említetted, hogy a külsőség adottság, gének, nem pedig eredmény( Hozzáteszem; ebben is tévedsz, mert igenis rengeteg munka eredménye egy jó test...hiába rendelkezel jó génekkel, ha nem sportolsz egy idő után megjelenik az a kis felesleg,stb.) Nos... Én sem a külsőségekkel szeretnék kérkedni, éppen ezért nem teszek ki linket. Senkire nem tartozik, hogy ki vagyok, hogy nézek ki. Az felszín, s nem is az volt a mondandóm lényege. Nem hinném, hogy egy Fórumba való a magam mutogatása. Az egy dolog, hogy jellemzem magam, stb, hogy megvédjem a szilicickós Hölgyeket, de ha linkeket, meg képeket mutogatnék.. Na...akkor lennék önimádó!
igen, elítélem. egyáltalán nem baj, ha kicsi a melled. ne úgy akarj tetszeni a fiuknak, hogy megműtteted. akinek csak úgy tetszenél, azok eleve meg se érdemelnek. tessék nézd meg őt, Dr. House-ból ismerheted : [link]
neki is nagyon kicsi mellei vannak, mégis elképesztően jól néz ki:D legalábbis szerintem. a mell nem elsődleges szempont amúgy sem. de még másodlagos se:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!