Elítélitek azt, aki plasztikáztat?
Aki plasztikáztatja magát divatból,az természetesen már nem önmaga,hanem egy mesterségesen átalakított nő.És azt sem hiszem,hogy a bőre alá tett anyagok használnak az egészségének,sőt még károsak is lehetnek.
Amit Te akarsz,azt megértem.De tudnod kell,hogy van kockázata,ezzel számolnod kell.Vannak gyerekeid,és ha a férjednek nem probléma a hasad,én nem csináltatnám meg.
Az ilyen műtéteket én megértem.
Ha van rá pénz, és elhatároztad magad, akkor hajrá. Ez természetes, szerintem egyetlen egy nő sem örül a hasán húzódó striáknak.
Viszont azt "elítélem", amikor valaki duplájára fújja fel magát a divat kedvéért.
én úgyvagyok vele, h aki esztétikai okokból plasztikáztat, azzal nincsen semmi probléma.
de aki azért plasztikáztat h minél több pasi bámulja meg, az primitív önbizalomhiányos nő.
Nem ítélem el. Vannak esetek, amikor egyáltalán nem elítélendő, pl. feltűnő szépséghiba, születési hiba, baleset, vagy akár ha nagyon bántja a nőt (és nem a férjét!), ahogy a szülés után kinéz az alakja. Annyit fűznék hozzá, hogy nem szabad tőle többet várni, mint amennyit ad. Szebb lesz tőle a hasad, jobban fogod érezni magad fürdőruhában, de ennyi! (Remélem, sikerül, hallottam olyat, hoyg elb..ták...) Úgy érzem, sokan világmegváltó hatást várnak tőle, pl. egy ismerősöm hasműtéttel akarta visszahódítani csapodár férjét. Ha valaki nem szeret plasztika nélkül, akkor azzal se fog - illetve aki csak plasztikázott hassal szeret, az annyit is ér... :S Tehát a problémákat az esztétikai gondokon kívül nem oldja meg, ennyit kell róla tudni! De ha tényleg csak esztétikai célod van vele, tényleg csak önmagadért akarod tenni, akkor vágj bele. Nem mondom azt, hogy én nem vágnék bele ebbe vagy mellfelvarrásba 2-3 szülés után, ha lenne rá pénzem, pedig feminista vagyok. De hiú is. :) Az EREDETI ÁLLAPOT helyreállítására miért ne lehetne alkalmzani ezt?
Persze más az, ha valaki csak heppből csinálja. Nem ítélem el azt sem, de feleslegesnek tartom. Szerintem konkrétan az ajakfeltöltés egyszerűen ocsmány, a legtöbb nő jobban néz ki előtte, mint utána. És az is hülyeség, ha valaki olyan magasan álló melleket csináltat, amiről ordít, hogy műtött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!