Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » FIÚK ti elitélitek a MŰmellet?

FIÚK ti elitélitek a MŰmellet?

Figyelt kérdés
nekem tényleg nagyon kicsi cicim van... és nem akarok nagy mű melleket csak ennél picit nagyobbakat de még normál méretben pl ekkorát: [link]
2011. jún. 4. 21:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

én írtam a syntholos példát

szerintem teljesen u.a. Én még nemláttam annyira kismellű nőt életemben akinél indokoltnak éreztem volna. De abban valóban igazad van, hogy izmokat lehet építeni, akkor mondok másik példát: Képzeld el álmaid pasiját aki minden tekintetben tökéletes számodra, de mondjuk 12centis farka van. Attól még nem jönnél össze vele?

2011. jún. 5. 19:27
 12/37 anonim ***** válasza:
Összejönnék, de ha nem lenne jó emiatt a szex, akkor szakítanék...
2011. jún. 5. 21:05
 13/37 anonim ***** válasza:
92%
de a kis mellnek semmi köze ahhoz, hogy jó-e a szex, mint ahogy egy 12centis f@sznak sem, mert azzal már lehet orgazmust okozni, csak hát nem mutat úgy.
2011. jún. 5. 21:07
 14/37 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem meg csak nézzetek körbe,s evidens a kérdés... Akárki akármit mond...

Milyen érdekes, hogy a strandon állandóan a műcicis lányokat nézik a Férfiak... A sorban őket engedik előre... És ritka az a Férfi, aki nem vett még a kezébe Férfimagazint, amely szintén a nagy méretű, műcickókra orientálódik... Hány Pasinak van a falán ici-pici mellű Nő képe ? Hagyjuk már... A Férfiak igenis a nagy mellett szeretik, és ha azt mondják, hogy Nekik mindegy a méret, meg "fúúúúj műcickó", akkor vagy azért mondják, mert megelégednek a kisebb mérettel (de az nem egyenlő a tetszéssel), vagy nem akarnak maguknak olyan barátnőt, aki mindenki másnak tetszik, de közben a másét ugyanúgy megbámulhatják...

Ne hallgass Senkire! Ha komplexusokat okoz Neked a kis melled, igenis plasztikáztasd meg! És ne másért, hanem MAGADÉRT!!! Mit számít Neked, hogy XY mit mond? Kizárólag Magadnak kell megfelelned! És abból, hogy feltetted ezt a kérdést; evidenssé vált Számomra, hogy igenis komplexusok forrása Nálad a "mell ügy"... És hiába fogja azt mondani Neked pár ember, hogy "Nem kell műtét, fúúújjjj műcici, Te így is jó vagy"; Te attól ugyanúgy nem fogod így látni, és csak őrlődni fogsz...

2011. jún. 6. 13:00
 15/37 anonim ***** válasza:
9%
birom az okos hozzászólásokat,általában olyannak nem tetszik aki még életében nem fogott,csak magazinokban lát,vágyik rá,de mivel nem találkozik ilyen növel,inkább elitéli.a másik az hogy nem is érezni h benne van,semilyen mű hatása nincs,nem a kirivó példákra kell állandóan gondolni.
2011. jún. 12. 08:40
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Ahelyett, hogy műanyagot dugnának a csajok a bőrük alá, inkább kapjon mindegyik egy rendes fickót, aki megbecsüli, szereti, és rájönnének, hogy mennyire nem számít a mell egy normális (!) kapcsolatban. Szerintem amúgy a legtöbb csajnak pszichológus kéne, nem plasztikai sebész. Egyébként én úgy tudom, hogy a mellet is bizonyos időközönként újra kell műteni, cserélni az implantátumot, szóval, ez nem olyan, hogy egyszer megcsináltatod, és pá.
2011. jún. 16. 01:36
 17/37 anonim ***** válasza:
13%
Kedves utolsó válaszoló... Ez nem Párkapcsolat kérdése... Én magamnak szeretnék megfelelni. A Párom úgy szeret, ahogy vagyok. Mert nem a testemet szereti, hanem azt, AKI vagyok, legyen kis mellem, vagy 600 köbcentis, barna szemem, vagy kék, 10 ujjam, vagy 5... Nem a testemért szeret, de ezek szerint Neked csak ilyen párkapcsolatokban volt részed! De egy normális Nő igenis arra törekszik, hogy olyanná alakítsa magát, amilyennek látni szeretné a tükörképét. Gondolom nem az a modell típus vagy, és ezért írsz ilyeneket... :D Mert Te megelégszel azzal, aki vagy... Meg, majd valaki elfogad Téged így is... Az olyanok, akikre csorgatják a nyálukat pedig a tökéletességre törekednek... Másfelől.. Minek kellene megfelelnem egy vadidegennek, vagy miért kellene egyezni az ízlésünknek? Én sem szólok le senkit, hogy "hogy tud gyerek testtel járkálni ennyi idősen" például... Egy érett, igazi Nőnek igenis nagy melle van, egy kis mell egy kislányt csinál egy dögös pofival rendelkező lányból is... Ha valaki meg akarja csináltatni, mert nem akar NŐ létére Kislánynak tűnni, vagy fontos Neki a külsőség(ami mindenki számára annak kellene lennie), akkor nehogy már ne csináltathassa meg azért, mert pár irigykedő ilyen baromságokat ír... És nem a kis mellel van a probléma, hanem azzal, hogy akinek az van, és nem tetszik Neki a nagy, vagy csak nincs pénze a műtétre, akkor egyből azzal jön, hogy "pszichológushoz kellene mennie,nem műtétre" "hülye l*tyó", stb., stb.
2011. jún. 17. 10:00
 18/37 anonim ***** válasza:
93%
Hehe, köszi, kedves utolsó az intelligens válaszodat. Tudod, semmi sértőt nem mondtam azokra, akik tervezik, vagy éppen megcsináltatták a cicijüket. Nekem tök mindegy, én elégedett vagyok a sajátjaimmal. Miből gondolod, hogy én nem törekszem a jobb belsőre-külsőre? Attól, hogy valaki nem akar plasztikáztatni, nem biztos, hogy igénytelen. Ha szerinted ennyire gáz vagyok, adj egy mailcímet és nagyon szívesen küldök fotót magamról, vagy elfogadlak imserősömnek facebook-on, hogy megnézhesd, mennyire is vagyok én igénytelen, vagy ronda. A jó Isten szerencsére szép ciciket adott nekem, talán azért sem találom annyira fontosnak ezt a kérdést, mert nekem ebből sosem volt problémám. Azt viszont fenntartom, hogy nem normális dolog "megvásárolni" ezt a fajta boldogságot. Azt mondod, egy nőnek nagy cicije "kell", hogy legyen. Ki mondja? Az újságok? A reklámok? A jó Isten nem véletlenül teremtett olyannak, amilyen vagy, így vagy szép! Nézd már vissza, milyen kommentet írtál és gondolkodj, mielőtt elkezdesz sértegetni valakit! Senki sem mondta, hogy pszichológushoz csak hülye lotyók járnak. Kényszerképzeteid vannak. Talán a cicid helyzete is ilyen képzet.
2011. jún. 17. 12:04
 19/37 anonim ***** válasza:
95%

A kérdezőnek meg csak annyit, hogy ha meg akarja műtetni magát, akkor szerintem nem ez az oldal a legalkalmasabb arra, hogy kérdezzen egy olyan dologról, ami tényleg csak az ő egyéni meglátásán múlik. Megkérdezed a fiúkat, hogy elítélik-e a műciciket...ezek szerint a kérdező nem maga miatt akarja megcsináltatni, hanem kell neki egy erős visszaigazolás. Ha maga miatt akarná, nem kérdezne ilyeneket.

Rajtam is lenne egy-két javítanivaló, ami csak plasztikai úton lenne elérhető, de már nem érdekel, mert kb. ennél sokkal nagyobb problémák vannak az életben. Egy-két ilyen ember szívesen elküldenék kapálni, hátha rájön, hogy ilyen baromságokon vergődni szimpla időelbaszás. Ja, hogy ez a lélekről szól, nem a testről?! Az a hülye, aki hagyja, hogy a média befolyásolja. Ja, persze, nem a média, ugye? Kb. 10000 éve él az emberiség különböző alkattal, kinézettel. Pont ez volt benne a jó, mindenki más volt, egyedi. Most meg legyártatjuk magunkat, egy kaptafára. Hát ez aztán tényleg "egyedi". Ti tudjátok, mit csináltok, nekem mindegy, de elég komoly, hogy meg tud titeket vezetni ez a világ. Belétek beszélik, hogy nektek ez kell és nélkülözhetetlen a nőiességhez... a végén meg már saját kívánságként kezelitek. Na, gondolom, most majd jön az off a kettővel feljebb lévő válaszolóhoz hasonló értelmes kirohanásokkal.

2011. jún. 17. 12:19
 20/37 anonim ***** válasza:
Igen, eléggé rászolgált arra, hogy aki műnő, az hülye is. De nem baj, nekem így is jöhetnek! :D Puszi csajok, Robi voltam!
2011. jún. 17. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!