FIÚK ti elitélitek a MŰmellet?
én írtam a syntholos példát
szerintem teljesen u.a. Én még nemláttam annyira kismellű nőt életemben akinél indokoltnak éreztem volna. De abban valóban igazad van, hogy izmokat lehet építeni, akkor mondok másik példát: Képzeld el álmaid pasiját aki minden tekintetben tökéletes számodra, de mondjuk 12centis farka van. Attól még nem jönnél össze vele?
Szerintem meg csak nézzetek körbe,s evidens a kérdés... Akárki akármit mond...
Milyen érdekes, hogy a strandon állandóan a műcicis lányokat nézik a Férfiak... A sorban őket engedik előre... És ritka az a Férfi, aki nem vett még a kezébe Férfimagazint, amely szintén a nagy méretű, műcickókra orientálódik... Hány Pasinak van a falán ici-pici mellű Nő képe ? Hagyjuk már... A Férfiak igenis a nagy mellett szeretik, és ha azt mondják, hogy Nekik mindegy a méret, meg "fúúúúj műcickó", akkor vagy azért mondják, mert megelégednek a kisebb mérettel (de az nem egyenlő a tetszéssel), vagy nem akarnak maguknak olyan barátnőt, aki mindenki másnak tetszik, de közben a másét ugyanúgy megbámulhatják...
Ne hallgass Senkire! Ha komplexusokat okoz Neked a kis melled, igenis plasztikáztasd meg! És ne másért, hanem MAGADÉRT!!! Mit számít Neked, hogy XY mit mond? Kizárólag Magadnak kell megfelelned! És abból, hogy feltetted ezt a kérdést; evidenssé vált Számomra, hogy igenis komplexusok forrása Nálad a "mell ügy"... És hiába fogja azt mondani Neked pár ember, hogy "Nem kell műtét, fúúújjjj műcici, Te így is jó vagy"; Te attól ugyanúgy nem fogod így látni, és csak őrlődni fogsz...
A kérdezőnek meg csak annyit, hogy ha meg akarja műtetni magát, akkor szerintem nem ez az oldal a legalkalmasabb arra, hogy kérdezzen egy olyan dologról, ami tényleg csak az ő egyéni meglátásán múlik. Megkérdezed a fiúkat, hogy elítélik-e a műciciket...ezek szerint a kérdező nem maga miatt akarja megcsináltatni, hanem kell neki egy erős visszaigazolás. Ha maga miatt akarná, nem kérdezne ilyeneket.
Rajtam is lenne egy-két javítanivaló, ami csak plasztikai úton lenne elérhető, de már nem érdekel, mert kb. ennél sokkal nagyobb problémák vannak az életben. Egy-két ilyen ember szívesen elküldenék kapálni, hátha rájön, hogy ilyen baromságokon vergődni szimpla időelbaszás. Ja, hogy ez a lélekről szól, nem a testről?! Az a hülye, aki hagyja, hogy a média befolyásolja. Ja, persze, nem a média, ugye? Kb. 10000 éve él az emberiség különböző alkattal, kinézettel. Pont ez volt benne a jó, mindenki más volt, egyedi. Most meg legyártatjuk magunkat, egy kaptafára. Hát ez aztán tényleg "egyedi". Ti tudjátok, mit csináltok, nekem mindegy, de elég komoly, hogy meg tud titeket vezetni ez a világ. Belétek beszélik, hogy nektek ez kell és nélkülözhetetlen a nőiességhez... a végén meg már saját kívánságként kezelitek. Na, gondolom, most majd jön az off a kettővel feljebb lévő válaszolóhoz hasonló értelmes kirohanásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!