Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon depis vagyok az orrom...

Nagyon depis vagyok az orrom miatt, már mindenfélére gondoltam. Megműtenek?

Figyelt kérdés
Nagyon depresszios vagyok a külsőm miatt , főleg az orrom miatt... :S. Már legszívesebben levágnám, mondták mások is, hogy nem néz ki túl jól... pénzem nincs rá, hogy megműttessem, de igy nincs kedvem folytatni tovább :S. Az utóbbi 3 évben nincs nap, hogy ne enném magam ezen..rettenetesen zavar.. Hallottam, hogy ilyen esetben egy pszichológus beutalhat rá ha tényleg ugy látja hogy ez már végső eset..
2011. ápr. 24. 22:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A kisgyerekek őszinték, nem kell a kérdezőt arra biztatni, hogy visszavágjon neki... megtanulja majd magától, hogy nem szép ilyet csinálni.

A kérdezőhöz pedig: hidd el, hogy mindenkin van olyan, amit nem tud elfogadni magán, vagy szégyelli. Én pl. kissé bajuszosodásra hajlamos vagyok, lány létemre. És hiába szedem le, nem lesz 100-as, és 1-2 szál mindig ott virít. Én sem örülök, hogy mikor beszélek, a szám fölé szegeződik minden tekintet, aki hozzám szól, azt bámulja. A mellem meg picike, nah, ahhoz nem beszél senki. ... De! Még így is van, aki szeressen! 2 éve élek párkapcsolatban, egy számomra tökéletes sráccal:) Próbáld pozitívan nézni a világot, és hangsúlyozni azt, ami szép rajtad. Észre fogják venni rajtad a szépet:D És lehet, hogy valakinek így vagy/leszel szép, ahogy vagy. Annyi borzasztó dolog lehetne, amin tényleg szomorkodhatnál, betegség, stb., az orr kinézete nem a világ vége!!! 21/L

2011. máj. 1. 18:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Énis megakarom már műttetni évek óta mert széles és nagy, nem tud vki Szegeden jó és megbízható plasztikai sebészt?
2011. máj. 4. 21:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóló véletlenül nem hajdúszoboszlói?
2011. máj. 4. 22:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem, kunszenti vagyok
2011. júl. 5. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!