Nagyon depis vagyok az orrom miatt, már mindenfélére gondoltam. Megműtenek?
Szia
Én is hasonló vagyok igazából. Én az állam miatt érzem magam nagyon rosszul. Suliban csúfoltak is miatta. Most úgy vagyok, hogy jól élek, boldog vagyok, van életcélom. Igaz, hogy nincs bnőm és nem is merek kezdeményezni emiatt, de már nem is merek. Jól érzem magam egyedül. Lenne rá egy műtét talán, de inkább nem vállalom be egyelőre, talán majd később egyszer.
Sztem ne foglalkozz annyit vele. Tudom, hogy triviális és hülye mondás, de fölösleges ennyi energiát ölni az aggodalomba. Régen sokat aggódtam, de most már annyira nem. 20 éves vagyok.
Nem igazán tudok olyan jókat mondani. Viszont próbáltam segíteni.
Kedves 00:17-es!
Köszi szépen amit írtál, hidd el hogy segített :).
Többieknek is köszi, képet lehet később, vagy holnap teszek fel, most sajnos nem birok (nincs mivel képet készítenem, a mobilom kinyiffant, a mostani meg egy őslény :).
én is az állammal vagyok így.nincs egy pasim se mert olyanokat szólogatnak be hogy "nagyon jól" nézek ki az állammal ami akkora mint a cipőm orra -.-" szahl nem vagy egyedül...egyépként a kishugodban is biztosan találsz valamit amivel visszacsúfolhatod :D
13L
Engem folyton kiröhögnek, mert kegyetlenül görbe az orrom. :(
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!