Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon depis vagyok az orrom...

Nagyon depis vagyok az orrom miatt, már mindenfélére gondoltam. Megműtenek?

Figyelt kérdés
Nagyon depresszios vagyok a külsőm miatt , főleg az orrom miatt... :S. Már legszívesebben levágnám, mondták mások is, hogy nem néz ki túl jól... pénzem nincs rá, hogy megműttessem, de igy nincs kedvem folytatni tovább :S. Az utóbbi 3 évben nincs nap, hogy ne enném magam ezen..rettenetesen zavar.. Hallottam, hogy ilyen esetben egy pszichológus beutalhat rá ha tényleg ugy látja hogy ez már végső eset..
2011. ápr. 24. 22:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ha ilyen szinten kivagy miatta szerintem indokolt lehet h lelki okból kifizesse neked a tb, próbáld kideríteni
2011. ápr. 25. 00:14
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

Szia

Én is hasonló vagyok igazából. Én az állam miatt érzem magam nagyon rosszul. Suliban csúfoltak is miatta. Most úgy vagyok, hogy jól élek, boldog vagyok, van életcélom. Igaz, hogy nincs bnőm és nem is merek kezdeményezni emiatt, de már nem is merek. Jól érzem magam egyedül. Lenne rá egy műtét talán, de inkább nem vállalom be egyelőre, talán majd később egyszer.

Sztem ne foglalkozz annyit vele. Tudom, hogy triviális és hülye mondás, de fölösleges ennyi energiát ölni az aggodalomba. Régen sokat aggódtam, de most már annyira nem. 20 éves vagyok.

Nem igazán tudok olyan jókat mondani. Viszont próbáltam segíteni.

2011. ápr. 25. 00:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Tényleg tegyél föl képet! Nagyon sokan raktak már eddig is. painttel a fejed többi részét kitakarod.
2011. ápr. 25. 09:09
 14/24 A kérdező kommentje:

Kedves 00:17-es!

Köszi szépen amit írtál, hidd el hogy segített :).

Többieknek is köszi, képet lehet később, vagy holnap teszek fel, most sajnos nem birok (nincs mivel képet készítenem, a mobilom kinyiffant, a mostani meg egy őslény :).

2011. ápr. 25. 10:07
 15/24 Izééékeh11 ***** válasza:

én is az állammal vagyok így.nincs egy pasim se mert olyanokat szólogatnak be hogy "nagyon jól" nézek ki az állammal ami akkora mint a cipőm orra -.-" szahl nem vagy egyedül...egyépként a kishugodban is biztosan találsz valamit amivel visszacsúfolhatod :D

13L

2011. ápr. 25. 11:17
 16/24 anonim ***** válasza:

Engem folyton kiröhögnek, mert kegyetlenül görbe az orrom. :(

17/F

2011. ápr. 25. 21:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt fölösleges aggódnod, nem hiszem, hogy olyan ronda az:) Nekem pl a kampós orrok tetszenek, élek-halok értük, lehet, hogy van akinek a rövid széles orr tetszik :)
2011. ápr. 26. 17:05
 18/24 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek én is dettó ugyanígy vagyok de én megfogom műttetni... Csak 16 vagyok de én nem akarok depressziósan élni és tuti hogy nem lenne így soha barátom se
2011. ápr. 28. 22:38
 19/24 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 29. 09:17
 20/24 anonim válasza:
Ha szeretnél vágj vissza hogy te legalább egyedi vagy :))
2011. ápr. 29. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!