Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon depis vagyok az orrom...

Nagyon depis vagyok az orrom miatt, már mindenfélére gondoltam. Megműtenek?

Figyelt kérdés
Nagyon depresszios vagyok a külsőm miatt , főleg az orrom miatt... :S. Már legszívesebben levágnám, mondták mások is, hogy nem néz ki túl jól... pénzem nincs rá, hogy megműttessem, de igy nincs kedvem folytatni tovább :S. Az utóbbi 3 évben nincs nap, hogy ne enném magam ezen..rettenetesen zavar.. Hallottam, hogy ilyen esetben egy pszichológus beutalhat rá ha tényleg ugy látja hogy ez már végső eset..
2011. ápr. 24. 22:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%
Figyelj, amíg nem kampós/zsidó, addig ne zavarjon. :)
2011. ápr. 24. 22:07
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem nagy, hanem rövid...mint egy malacé... széles, szeretnén az orrcsúcsomat átoperáltatni, mert igy nem tudom magam elfogadni egyáltalán.. még a saját hugom is cikizett, igaz 9 éves, de ő nagyon szép és ezzel már most eléggé tisztában van, és igy már a saját családomban is nyomoroncnak érzem magam minden nap. Legalább itthon szeretném ha nem kapnák megjegyzést a külsőmre..

De azért köszi h kedves akartál lenni :). Ha legalább nagy lenne az orrom, akkor le csak le kellene belőle vágni, de igy meg nem tudom mit lehet vele kezdeni hogy végre normális legyen, hosszabb és keskenyebb.

2011. ápr. 24. 22:15
 3/24 anonim ***** válasza:
Hát, én ennyit tudtam mondani, de húgodnak meg tanítsd meg, hogy hol a helye...
2011. ápr. 24. 22:18
 4/24 anonim ***** válasza:
dobj fel egy képet róla...
2011. ápr. 24. 22:27
 5/24 A kérdező kommentje:
Hugomnak néha vannak ilyen kirohanásai, általába véve jó "ember", vagy inkább gyerek, csak hát tisztában van azzal,a mivel meg lett áldva és ez fejébe tud szállni az embernek... amikor ilyesmi miatt beszól, akkor a legérzékenyebb pontot rúgja meg..én pedig rosszkedvű és veszekedős leszek ettől. Meg ugy általában ha valaki beszól, mindig lelomboz és elkedvetlenít. Már nincs kedvem emberekkel lenni sem, pedig azelőtt nagyon beszédes és társaságkedvelő voltam.
2011. ápr. 24. 22:28
 6/24 A kérdező kommentje:
Bocsi, képet inkább nem tennék fel...
2011. ápr. 24. 22:28
 7/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is mutathatnál egy képet róla,annyira hidd el nem vészes,pedig hidd el nekem is minden napom úgy kezdődik,hogy de ronda vagy.És nekem is az orrom miatt.Az enyém széles és nagy és még görbe is.Utálom úgy ahogy van.De képzeld,kezdem elfogadni magam és kezd önbizalmam is lenni,és ezt mások is észre veszik majd meglátod :)

Szóval fel a fejjel,a húgodat meg nézd levegőnek és csak mosolyogj.Senki sem tökéletes,még a húgod se,aki majd tini lesz és tele lesz pattanással :D

2011. ápr. 24. 22:35
 8/24 anonim ***** válasza:
egy orrképből nem jön rá senki h ki vagy.
2011. ápr. 24. 22:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nekem is olyan az orrom mint egy disznónak. Még jó, hogy nem vagyok kövér a végén még levágnának.
2011. ápr. 24. 22:57
 10/24 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ilyen helyzetben a TB kifizetné neked. Mivel így bárki kitudná használni ezt a lehetőséget, szóval csak nagyon indokolt esetben fizet.

Egyébként nekem is nagyon csúnya az orrom. Néha vannak pillanataim, amikor úgy ahogy elfogadom és nem foglalkozok vele, de az esetek többségében utálom, és emiatt pl. gyűlölöm, ha fényképeznek. Meg amúgy is frusztrál. Ha nincs pénzed, akkor vagy próbáld meg elfogadni, hogy ilyen, vagy kezdj el dolgozni (ha még nem dolgozol) és szedd össze rá a pénzt.

2011. ápr. 24. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!