Lányok! Ilyen esetben megcsináltatnátok a melleiteket?
ekkora kb mint vv zsófié és 21 éves vagyok :(
eléggé elkeserít
barátom van több éve, szereti, neki nincsen vele baja, azt mondta, akkor csináltassam meg ha ettől jobban érezném magam
én nagyon félek az ilyen műtétektől de olyan jó lenne ha nekem is szép nagy melleim lenének
nem kellenének hatalmasak
talán ekkorák kb:
még természetesen nincsen pénzem rá, tehát csak jópár év múlva lenne esedékes
ti megcsibnáltatnátok a helyemben?
lehet hogy hülye kérdés de akkor ha szülök tudok belőle szoptatni? bocsi a kérdésért de fogalmam sincs
köszi előre is
nagyon köszi a válaszokat
főleg utolsó neked!! :)
sokat segített, egyre4 közelebb vagyok ahhoz az elhatározáshoz, hogy szülés után kezdek vele max. valamit, ha esetleg nem leszek velük megelégedve
addig maradnak :P
Szerintem se műttesd :))
Nekem is megfordult a fejemben, hogy húúú tuti megcsináltatom majd, mert pici, és nekem még csak nem is formás :S
De nem! Már nem akarom. Barátom szereti, majd szülés után kiderül h milyen lesz :)
Ha a párodnak megfelel, akkor miért csináltatnád meg? Hetekig nem tudsz emelni, önállóan fürdeni is csak kb 2 hét után, ráadásul a tervezett méret és a meglévő között meglehetősen nagy a méretkülönbség.
Ha nincs kellő pénzmagod, akkor valami bevállalós dokihoz fogsz kerülni, aki ki tudja milyen eredménnyel dolgozik..
Szerintem ne tedd, hanem örülj annak, hogy párod így szeret ahogy vagy, és ne a melleiddel foglalkozz, hanem vele(pároddal)
Nekem nagyon a cicim mint Zsófinak,de 16 éves koromtól meg akarom csináltatni.Ha minden jól megy augusztusban meg is fogom részltre csináltatni.
Én tudom milyen érzés mikor frusztrál valakit hogy nincs melle.Én mindenképpen ajánlom neked akkor.Mert biztosan nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben.Remélem sikerül.puszi
utolsó: 16 évesen akarsz mellműtétet ha jól érettem?
szerintem ne tedd, várj legalább 19-20 éves korodig mert addig neked még bőven nőhet hidd el :)
köszi válaszokat
ebben egyet értek én is
sőt, ha nekem egyszer babám lesz akkor tuti én szeretnék amjd a legdögösebb anyuka lenni :P persze csak szolidan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!