Lányok, hölgyek. Sokatoknál megfigyeltem, főleg nyáron, hogy kiteszitek közszemlére a melleiteket ( kivágott, mélyen dekoltált ruha ), de ha pasi jön veletek szemben nem meritek felemelni a tekinteteteket a földről. Miért?
Nem tudom miért van így, én pont fordítva vagyok, ha ,,slamposabban", egyszerűbben nézek ki, és csúnyának érzem magam akkor nem merek nagyon a pasikra nézni. De ha szépen vagyok öltözve, kivágott felsőben, magas sarkú, stb, akkor szeretem ha néznek és jól érzem magam a bőrömben.
18/L
Utolsó.
Tisztelet a kivételeknek. :)
Elsőnek.
Szerintem egy nő legyen büszke a testére és ha már megmutatja akkor merje is vállalni azt.
20.54
Nem kell mosolyogni,csak nem a földet kell nézni ha jön szembe egy pasi. El lehet nézni mellette is. :)
20:48 én is így vagyok mint te:)
Bár én sehogy sem szoktam kivágott felsőket felvenni, nincs vmi nagy mellem, szal nem akarom mutogatni.
ez egy szép kérdés:D gratulálok hozzá:D de tényleg. remngeteg kis piccsajelölt veszi fel a hasig kivágott felsőket, mert ő akkor szexi lesz, deha vki esetleg megnézné akkor vagy a képébe röhög, vagy a földet nézi behúzott nyakkal....hülyék ezek és kislányok még.
amúgy nő vagyok, és nem veszek fel kivágott felsőket, direkt ezért h senkise legeltesse a szemét a melleimet a másik fontos ok pedig h ha már megnéz akkor ne azért nézzen meg mert kintvan a mellem, mert ez semmitmondó számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!