Megcsináltatnátok a ciciteket, ha nem lennétek megelégedve vele, de a pasid/férjed folyamatosan azt mondogatja, hogy "nekem így tetszik ahogy van"?
Amikor megismerkedtünk a férjemmel akkor tetszettem magamnak, tetszettek a melleim, nem voltak nagyok sosem (75B). 15 hónapja szültem, és vissza tért az eredeti méret, persze meg is lógósodott, és abszolút nem tetszem magamnak, nem merek levetkőzni a férjem előtt, csak melltartóban érzem jól magam.
Terhesség alatt imádta a 2 számmal nagyobb melleimet, és arra gondoltam, hogy megműttetném magam. Nem sokkal nagyobbra, hanem max. 75C vagy 80B-ig, mert nagyon vékony vagyok, és nem szeretnék aránytalanul nagy ciciket.
Mi a véleményetek? Belevágjak?
80/b-től a hátad lesz nagy nem a melled...
ha én a te helyzetedben lennék, szilikont nem tetenék bele, max felvarratnám, h ne lógjon.
Szerintem se csináld meg amig gyereket akartok még. És 80Btől igen a hátad lesz nagyobb, 75Cre esetleg, de én a helyedben csak mellfelvarrást csináltatnék a szilikon nekem sose tetszett, olyan mű, a mű nőket meg nem szeretem(ettöl persze nem leszel teljesen mű, meg cicababa...)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
Ne keseredj ha lenne nekem is pénzem adnék a műtétedre, és egyébként elmehetsz nyugodtam tüdőszűrésre, én se akarok levetkőzni mások előtt a 70E-s mellméretem miatt, de én voltam tüdőszűrésen és rajtad maradhat egy trikó, azt megengedik. Csak bátran:)
Köszi szépen a válaszokat, egyenlőre még csak gondolkodom rajta, és ha lesz kistesó, akkor mindenféleképpen csak utána vágok bele, ha úgy döntök.
A szilikont csak azért szeretném, mert formátlan, kis hegyes vmi lett a mellemből, ha lehajolok akkor olyan mint öreganyámé :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!