Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok! Ilyen esetben megcsiná...

Lányok! Ilyen esetben megcsináltatnátok a melleiteket?

Figyelt kérdés

[link]

ekkora kb mint vv zsófié és 21 éves vagyok :(

eléggé elkeserít

barátom van több éve, szereti, neki nincsen vele baja, azt mondta, akkor csináltassam meg ha ettől jobban érezném magam

én nagyon félek az ilyen műtétektől de olyan jó lenne ha nekem is szép nagy melleim lenének

nem kellenének hatalmasak

talán ekkorák kb:

[link]

még természetesen nincsen pénzem rá, tehát csak jópár év múlva lenne esedékes

ti megcsibnáltatnátok a helyemben?

lehet hogy hülye kérdés de akkor ha szülök tudok belőle szoptatni? bocsi a kérdésért de fogalmam sincs

köszi előre is

2011. ápr. 20. 23:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
12%
Szia! 19 éves lány vagyok. Mikor feltették a kérdést, hogy Zsófi helyében megcsináltatnám e igent mondtam és most is ez a válaszom. Rendkívül önbizalomromboló tud lenni, azon kívül a nőies ruhák az ilyen mellű lányokon nem állnak sehogy. Nekem nincs bajom a melleimmel,de ha ilyen kicsi lenne én is megcsináltatnám. Nem olcsó, de egy életre szóló ajándék:)
2011. ápr. 21. 11:44
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

hogy egy életre szóló ajándék, az nem biztos. Lehet egy életre szóló átok.

Én nem csináltatnám meg a helyedben.

A második kép meg sztem művi, és kicsit nagy lett a cici.

2011. ápr. 21. 11:51
 13/31 anonim ***** válasza:
74%
ÁÁÁÁÁ de gáz, nem jött le ki a vv Zsófi, azt hittem kb osztálytársadról linkeltél....így jár aki nem művelődik :-DDDDDDDDDDDD
2011. ápr. 21. 12:34
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az sem igaz hogy egy életre szóló, mert 10-15 évenként ki kell cserélni a szilikont...de szerintem sokkal több beszólást és cikizést kap egy műmellű nő mint egy kis mellű. Meg a baráti kör is, ha nem is rossz indulatból ezen viccelődne, nem gondolod? A lényeg szerintem ne csináltasd meg, van akinek ennyi sincsen, és legalább nem lesz lógós.
2011. ápr. 21. 12:39
 15/31 A kérdező kommentje:

:)

én sem nézek tv-t csak itt olvastam sok ilyen kérdést és onnan jött az ihlet

amúgy megnyugtatott pár válasz, köszi

2011. ápr. 21. 12:39
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, h a plasztika kevésbé kedvező olalalát nem tárják fel elöttünk. Nézzük a tv-t, mindenki lassan úgy van összeeszkábálva, de senki nem tudja, kinek volt, és milyen komplikációja, korrigálás, hegek. Nem feltétlen kell rossz vége legyen egy plasztikai műtétnek, nem ezt mondom, de valljuk be, erről semmit sem hallani, h mik a hátrányok, miért nem éri meg.

aztán lehet csinosan felöltözve mosoly egy nagy műmellű nő, és élvezi 10 tönn pasas nézi meg, de nem tudod h mi van a dolgok mögött..

2011. ápr. 21. 13:04
 17/31 anonim ***** válasza:
A szomszéd fiúnak 1,2547 cm-mel hosszabb a farka mint nekem. Most mit tegyek?
2011. ápr. 23. 07:40
 18/31 anonim ***** válasza:

Szia!

ha megcsinaltatod,akkor szülés után.ha babát tervezel.elötte feleseleges,mnert megfog nyúlni a bőr,és utána lógni fog.

2011. ápr. 23. 08:18
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen cicim volt, szültem, 90 C-s lett, naggyon nagy volt. Persze fel is szedtem 15 kgt. Mióta nem szoptatok és lefogytam normális méretű és viszonylag csini cicijeim vannak. Nos, én ezért nem műttetnék!!!
2011. ápr. 27. 14:09
 20/31 anonim válasza:
100%

Bizony, alá tudom támasztani az utolsó választ! Nekem is nagyon pici volt, az alakja gyönyörű (a volt pasijaim szerint, meg a férjem szerint is:P). Gondolkoztam én is sokat a műtéten, de úgy voltam vele, hogy majd szülés után. Szoptatás alatt jól megnőttek, és bár azóta kisebbek, sokkal nagyobbak maradtak, mint előtte, viszont a formájuk nem változott, ugyanolyan gömbölyűek maradtak (pedig a kisfiam másfél éves koráig szopott, szóval "igénybe voltak véve".

Azóta méretre, formára maximálisan elégedett vagyok. Csak hírből ismerem az olyan eseteket, hogy a szoptatástól lógós lett, elvesztette alakját, egyik nagyobb, másik kisebb stb.... A mellem "meghálálta" a türelmet és a bizalmat:D Szóval várd ki a szülést, utána döntsél - ez az én tanácsom.

2011. ápr. 27. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!