Lányok! Ilyen esetben megcsináltatnátok a melleiteket?
ekkora kb mint vv zsófié és 21 éves vagyok :(
eléggé elkeserít
barátom van több éve, szereti, neki nincsen vele baja, azt mondta, akkor csináltassam meg ha ettől jobban érezném magam
én nagyon félek az ilyen műtétektől de olyan jó lenne ha nekem is szép nagy melleim lenének
nem kellenének hatalmasak
talán ekkorák kb:
még természetesen nincsen pénzem rá, tehát csak jópár év múlva lenne esedékes
ti megcsibnáltatnátok a helyemben?
lehet hogy hülye kérdés de akkor ha szülök tudok belőle szoptatni? bocsi a kérdésért de fogalmam sincs
köszi előre is
hogy egy életre szóló ajándék, az nem biztos. Lehet egy életre szóló átok.
Én nem csináltatnám meg a helyedben.
A második kép meg sztem művi, és kicsit nagy lett a cici.
:)
én sem nézek tv-t csak itt olvastam sok ilyen kérdést és onnan jött az ihlet
amúgy megnyugtatott pár válasz, köszi
Az a baj, h a plasztika kevésbé kedvező olalalát nem tárják fel elöttünk. Nézzük a tv-t, mindenki lassan úgy van összeeszkábálva, de senki nem tudja, kinek volt, és milyen komplikációja, korrigálás, hegek. Nem feltétlen kell rossz vége legyen egy plasztikai műtétnek, nem ezt mondom, de valljuk be, erről semmit sem hallani, h mik a hátrányok, miért nem éri meg.
aztán lehet csinosan felöltözve mosoly egy nagy műmellű nő, és élvezi 10 tönn pasas nézi meg, de nem tudod h mi van a dolgok mögött..
Szia!
ha megcsinaltatod,akkor szülés után.ha babát tervezel.elötte feleseleges,mnert megfog nyúlni a bőr,és utána lógni fog.
Bizony, alá tudom támasztani az utolsó választ! Nekem is nagyon pici volt, az alakja gyönyörű (a volt pasijaim szerint, meg a férjem szerint is:P). Gondolkoztam én is sokat a műtéten, de úgy voltam vele, hogy majd szülés után. Szoptatás alatt jól megnőttek, és bár azóta kisebbek, sokkal nagyobbak maradtak, mint előtte, viszont a formájuk nem változott, ugyanolyan gömbölyűek maradtak (pedig a kisfiam másfél éves koráig szopott, szóval "igénybe voltak véve".
Azóta méretre, formára maximálisan elégedett vagyok. Csak hírből ismerem az olyan eseteket, hogy a szoptatástól lógós lett, elvesztette alakját, egyik nagyobb, másik kisebb stb.... A mellem "meghálálta" a türelmet és a bizalmat:D Szóval várd ki a szülést, utána döntsél - ez az én tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!