Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Férfiból nővé operálás -...

Férfiból nővé operálás - mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Kb mennyibe kerülne? és nem csak a vaginoplasztikára gondolok, hanem úgy mindenre.. mell, orr, arcplasztika, hormonkezelés stb
2011. márc. 28. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
:O
2011. márc. 28. 21:34
 2/11 A kérdező kommentje:
másnéven SRS (sex reassignment surgery) ha valaki esetleg így ismeri
2011. márc. 28. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom de egy jó pszichiáter 5000 ft/alakalom.
2011. márc. 28. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom, de biztos nagyon drága.

Ha esetleg a szolgáltató iparban szeretnél utána dolgozni szívesen segítek.

2011. márc. 28. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
csinálnak egyáltalán ilyet nálunk? mert én úgy tudom, hogy nem
2011. márc. 28. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudnak rendesen átoperálni, ezt felejtsd el.

Nézd meg a tévében, hogyan néznek ki az ilyen emberek. Mint egy bohóc. Nevetségesek. Ilyet csak az elmebeteg buz1k tesznek magukkal, akik olyan rondák, hogy már a többi buz1nak sem kellenek. Sürgősen felejtsd el, és menj el pszichiáterhez!

2011. márc. 28. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
22:19es, megcáfolom, azt a kijelentésed, hogy h néz majd ki műtét után. Én már láttam bomba nőt, csini pofival és minden a helyén volt, mint utólag kiderült át volt operálva, de neki még farka volt, azt lehet tényleg nem operálják.
2011. márc. 28. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Akik nővé akarják operáltatni magukat nem melegek, hanem transszexuálisok.

Kérdező, sajnos nem tudom, mennyibe kerül, de a gugli szerintem kidob neked egy-két jó orvost esetleg számokkal együtt.

Aki meg azt írta, hogy ocsmányak, az keressen rá a dologra youtube-on, és akkorákat fog nézni, hogy csak na XD (én eléggé meglepődtem legalábbis) A legtöbben egyébként női hormonok szedésével kezdik a dolgot.

2011. márc. 29. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
egy vagyon lehet én nővagyok és a betervezett mellműtétem 600-700ezer Ft és ez csak mellplasztika akkor képzeld hozzá a többit :/
2011. márc. 29. 19:46
 10/11 anonim válasza:
100%
Nemrég érkeztem vissza Torontóból, ahol ilyen műtéteknek pár éve létesítettek egy önálló klinikát, ott szinte már rutinból végzik az átoperálást. Magyarországon, úgy tudom hosszas pszichiátriai vizsgálatnak kell megelőzni, ahol bebizonyosodik a valós nemi identitása a személynek. Az ára nagyon változó mert kérdéses hány műtétre van szükség. Torontóban általában 6000 dollártól felfelé.
2011. ápr. 5. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!