Nem szeretem az orrom, túl kicsi, ill rövid. Van olyan műtét, amivel meg lehet nagyítani? Csinált vki ilyet?
Figyelt kérdés
Szörnyen idegesít az orrom,ugy érzem mindenki azt bámulja rajtam,nem is szeretek emberek közé menni miatta...fiúzni sem akarok,bár 23 vagyok,s már 2 éve nem volt senkim,kerülöm a társaságot.Bár egyesek azt mondták,hogy aranyos,cuki,meg minden..de voltak,akik lerondázták.Szörnyű,lehet más nem csinálna belőle ekkora gondot,de engem tök zárkózottá tett ez a kis húsdarab az arcom közepén..Képem most sajnos nincs róla...2011. jan. 26. 00:00
1/9 anonim válasza:
Az enyém túl hosszú és túl nagy. Ha tudnád, hányszor voltam céltábla.... zsidó... bazilika kilincs.... biztos, kva jó az ágyban, ekkora orral... de jó neked, zuhany alatt is tudsz cigizni... fényképnél meg: ne fordulj oldalra, mert nem férsz bele a képbe... Kvára bántott, és gyűlöltem emberek közé menni. Aztán megmakacsoltam magam. Tetszek, nem tetszek? Le vagy szva... Én én vagyok, ha kellek, kellek, ha nem nem. Ennyi. És aki elfogad ilyennek az számít. A többi nem. Én már elfogadtam magam ilyennek, és érdekes módon azóta mások is elfogadnak. Ez a Te saját orrod! Viseld büszkén!!! :))))
2/9 anonim válasza:
Mit meg nem adnék a pici orrért. Nem tudok elképzelni olyan embert, akinek ne tetszene. Ezek szerint egy mégis létezik, TE! :D Nekem nagy is, fura is, de már megszoktam. Pedig kb. 14éves korom óta megszerettem volna csináltatni, de mára már elfogadtam. Megkérdezhetem mennyi idős vagy? Lehet annyit változik még az arcod, hogy jobban fog tetszeni az orrod is, vagy csak megszereted, kinövöd ezt az érzést, hogy nem tetszik. :)
Én 20/L vagyok és kb. 18éves korom óta nincs bajom vele.
Na csak, hogy a kérdésre is rendesen válaszoljak, létezik ilyen műtét. Persze nagyon drága, mint minden plasztikai beavatkozás. Nézz utána interneten, keress valami számodra szimpatikus orvost, és menj el hozzá. Aztán megbeszélitek a dolgokat.
3/9 anonim válasza:
Oké, mire leírtam elfelejtettem, hogy írtad mennyi idős vagy. Bocsi. :D
5/9 anonim válasza:
Rengetegen műtetik picire és rövidre az orrukat azért, mert az úgymond az etalon. Mindenkinek sosem fogsz tetszeni, ebbe törődj bele. Hidd el, ha nagyobb lesz az orrod, akkor is találkozol majd olyannal, aki visszataszítónak fog tartani. Ez van. Nem vagyunk egyformák. Ezért szép a világ.:)
6/9 A kérdező kommentje:
Hát,köszi a válaszokat és a bíztatást..:) Jah,a hazugságtól nem nől,próbáltam :)
2011. jan. 27. 00:49
8/9 Lézer Anton válasza:
Amennyire tudom, a plasztikai műtétek közül az orrplasztika a legkockázatosabb. (Az orrcsont eltörése nem valami bíztató...)
9/9 DannyZuko válasza:
Kaposvár Scheffer klinika... akárm akkorát is csinálnak mint egy tank csöve, vagy mint egy pincsié... Viccen kívül. javaslom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!