Rövid fitymafék műtét után. Milyen kenőcs lenne jó? Stb.
nem volt körülmetélés,csak rövid fitymafék műtét.Neogranormon köszi szépen,be is szerzem!:D
Am szexelni nem is akarok vele,eléggé féltem így is...remélem a szimpla merevedés sem csinálja ki a varratokat/sebet
Kösz a válaszokat!
Srácok... Nekem ma az 5 napja hogy elektro mitudomén mivel csinálták meg a fékemet.
A doki azt mondta csak kamilázzam. Esetleg phenylbutazollal kenjem. 2 . nap el is kezdtem mert mondja hogy 1 napig hagyam. 2 nap este jött rám a merevedés... 1-2 perces söt napközbe is. Nagyon paráztam miatta nehogy vérezzen. Közben vettem körömvirágot meg octenisept fertőtlenitőt. Kérdezem a dokit neogranormonal nem kell kenni erre á nem kell. Jó.
Na most ott tartunk hogy 5 .nap volt kb 1 perces merevedésem, és a hegye ahol át vágta a féket az alsó résznél a fitymánál. Elkezdett picit vérezni. Hú pánik... Na gyorsan kamilába bele áztattam gézzel le törölvettem. Gyorsan phenilbutasolal utána bekenem. Á nem jó ... Na azt is lemosom. Kapcsolok hogy van otthon neugranormon na azzal bekentem és láss csodát jobb!! Most nem vérzik.
Gyerekek jó lesz ha begyógyul már. Ja nem nagyon huzzogatom csak ameddig engedi.. Most alsó nelkül fekszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!